ΑΠΟΕΛ: Μεγάλη αγωνία για το μέλλον

ΑΠΟΕΛ: Μεγάλη αγωνία για το μέλλον

Αγωνία υπάρχει στις τάξεις του ΑΠΟΕΛ.

Οι γαλαζοκίτρινοι βρίσκονται στην αναμονή για την κατάθεση του πρώτου χρηματικού πόσου από την επενδυτική εταιρεία Βραζιλία όπου θα δώσει οικονομικές ανάσες στην ομάδα.

Το πλάνο των Βραζιλιάνων φτάνει μέχρι τα 20 χρόνια και θα πρέπει να καταβάλλουν δύο εκατομμύρια κάθε χρόνο στο χρέος ενώ παράλληλα θα καλύπτουν και τον προϋπολογισμό της ομάδας που θα είναι κάπου στα 8 εκατομμύρια.

Για να γίνει ωστόσο θα πρέπει να ξεκινήσει το πρώτο έμβασμα και να αρχίσει διαδικασία αποπληρωμής του χρέους.

Είναι μεγάλο το στοίχημα για τον ΑΠΟΕΛ ο οποίος θα βγει από τον οικονομικό αδιέξοδο και θα πάρει βαθιά ανάσα. Οι φίλοι της ομάδας περιμένουν με αγωνία τις επόμενες εξελίξεις και το κατά πόσον τα λόγια θα γίνουν πράξεις.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Δέλλας, Μανωλάς και τώρα Κουλιεράκης: Η Ρόμα επιλέγει κάθε δεκαετία έναν Έλληνα ογκόλιθο στην άμυνα

Δέλλας, Μανωλάς και τώρα Κουλιεράκης: Η Ρόμα επιλέγει κάθε δεκαετία έναν Έλληνα ογκόλιθο στην άμυνα

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης είναι κάτοικος Ρώμης για τα επόμενα πέντε χρόνια. Οι τζαλορόσι κάνουν δικό τους έναν ακόμη Έλληνα στόπερ δίνοντας συνέχεια στην παράδοση όπου κάθε δεκαετία να εμπιστεύονται τα κλειδιά της άμυνάς σε έναν ογκόλιθο που προέρχεται από τα εγχώρια, μετά τους Τραϊανό Δέλλα και Κώστα Μανωλά.

BEST OF THEMASPORTS