Το 0-0 της πρεμιέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων δεν ενθουσίασε το κοινό, αλλά η παρουσία του Λιονέλ Μέσι στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και το ενδιαφέρον που συγκεντρώνει η προσπάθεια της Ίντερ Μαϊάμι στο τουρνουά, αυτομάτως ανεβάζει την απήχηση του τουρνουά.
Ο Αργεντινός θρύλος, που η αλήθεια έκανε αρκετά πράγματα στην αναμέτρηση με την Αλ Αχλί και έφτασε να τρέχει όσο μπορούσε στο 90'+5' για να καλύψει χώρο σε αντεπίθεση των αντιπάλων, μπήκε τελευταίος στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του ματς.
Σαν σε... παρουσίαση από NBA, οι ποδοσφαιριστές εισέρχονταν στο γήπεδο, με τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο χορτάρι ο Μέσι να κινηματογραφείται για να δώσει ακόμα μεγαλύτερη λάμψη.
Πηγή: england365.gr