ΑΠΟΕΛ: Το ύψος του εμβάσματος και το πλαίσιο συμφωνίας με τους Βραζιλιάνους...

ΑΠΟΕΛ: Το ύψος του εμβάσματος και το πλαίσιο συμφωνίας με τους Βραζιλιάνους...

Ο Πρόδρομος Πετρίδης τα βρήκε προφορικά με τους Βραζιλιάνους και στον ΑΠΟΕΛ περιμένουν το χρήμα

Το ταξίδι στην Βραζιλία από τον Πρόδρομο Πετρίδη έφερε αποτέλεσμα   καθώς ο ισχυρός άνδρας του ΑΠΟΕΛ συμφώνησε προφορικά με την επενδυτική εταιρεία από την χώρα του καφέ,  η πρόταση αυτή εγκρίθηκε από τα μέλη του Δ.Σ και αν όλα πάνε καλά τότε οι γαλαζοκίτρινοι μέχρι τέλος Αυγούστου θα βάλουν στα ταμεία τους το ποσό του 1.6 εκατομμυρίου ευρώ. 

Βέβαια για να επικυρωθεί η συμφωνία και να αποκτήσουν οι Βραζιλιλανοι τον πλήρη έλεγχο του ΑΠΟΕΛ, θα πρέπει η επενδυτική εταιρεία να ελεγχθεί τα λογιστικά της ομάδας και αν είναι όλα όπως τα παρουσίασε ο κύριος Πετρίδης τότε θα γίνει το μεγάλο βήμα. 

Επιπλέον σε περίπτωση που πάνε όλα καλά και ξεκινήσει το έμβασμα την 3 δόσεων για το 1.6 εκατομμύριο, κάθε χρόνο οι επενδυτές από την Βραζιλία θα δίνουν 2 εκατομμύρια για την εξόφληση του χρέους. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Δεν θα ξεχάσω το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ - Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας στον Ολυμπιακό Λευκωσίας»

«Δεν θα ξεχάσω το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ - Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας στον Ολυμπιακό Λευκωσίας»

Ο Χρήστος Ταλιχμανίδης μίλησε στο Sportal για τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, τη στιγμή που ποτέ δεν θα ξεχάσει με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τη σχέση του με τον Ράζβαν Λουτσέσκου.