Δεκάδες παιδιά απόλαυσαν το αγαπημένο τους άθλημα στο 1ο «Football Festival for Migrant Children»

Δεκάδες παιδιά απόλαυσαν το αγαπημένο τους άθλημα στο 1ο «Football Festival for Migrant Children»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «1st Football Festival for Migrant Children» που διοργάνωσε η ΚΟΠ με το Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης στο πλαίσιο του «Μετάβαση στην Ενηλικίωση: Ημιανεξάρτητης Διαβίωσης Ασυνόδευτων παιδιών μεταναστών στην Κύπρο».

Το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23.05.2025 στο Αθλητικό Κέντρο Ακαδημιών της ΑΕΚ Λάρνακας με τη συμμετοχή 35 ασυνόδευτων παιδιών υπό την επίβλεψη του ΔΟΜ και συμμετοχή δεκάδων παιδιών της δομής προσφύγων της Κοφίνου (K.Y.F.A.D.P.).

Τα παιδιά απόλαυσαν το αγαπημένο τους άθλημα μέσα από τη διοργάνωση αγώνων ανάλογα με τις ηλικιακές κατηγορίες και μετά τη λήξη των αγώνων, κάθε παιδί παρέλαβε το αναμνηστικό του μετάλλιο.

Άλλες φωτογραφίες από την εκδήλωση ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Οκτώ μήνες χωρίς γκολ - Η τελευταία φορά που σκόραρε ήταν κόντρα στον... Άρη!

Οκτώ μήνες χωρίς γκολ - Η τελευταία φορά που σκόραρε ήταν κόντρα στον... Άρη!

Συνεχίζει να «ψάχνει» το πρώτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα ο Κλίντον Ντουοντού, ένας παίκτης τον οποίο πιστεύει πολύ ο Σωφρόνης Αυγουστή και περιμένει από αυτόν καλύτερες εμφανίσεις, αλλά και... σύνδεση με τα αντίπαλα δίχτυα.