Πρωτάθλημα Νέων Κ-19 Α' Κατηγορίας: Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ συνεχίζουν χωρίς απώλειες (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Πρωτάθλημα Νέων Κ-19 Α' Κατηγορίας: Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ συνεχίζουν χωρίς απώλειες (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Η Ομόνοια 29Μ πανηγύρισε τη δεύτερη της νίκη. Το στιγμιότυπο προέρχεται από προηγούμενο αγώνα της με την Πάφο.

Ομόνοια Λευκωσίας και ΑΠΟΕΛ προχώρησαν νικηφόρα και οδηγούν την κούρσα του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Α' Κατηγορίας.

Η Ομόνοια νίκησε εκτός έδρας τον Εθνικό Άσσιας με 7-0 και ο ΑΠΟΕΛ επίσης εκτός έδρας με 3-2 την ΑΕΚ και μετά από τρεις αγωνιστικές βρίσκονται στους εννέα βαθμούς.

Με έξι βαθμούς ακολουθούν η ΑΕΛ που νίκησε 3-2 την Ανόρθωση και η Ομόνοια 29Μ που επικράτησε με το ίδιο σκορ του Χαλκάνορα.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Νέα Σαλαμίνα - Ολυμπιακός 0-1
Άρης - Πάφος FC 0-0
Εθνικός Άχνας - Απόλλων 2-2

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Σαγκάη: Πρωί Δευτέρας (12/10) το ντέρμπι Τσιτσιπάς-Φριτς - Δείτε το πρόγραμμα

Σαγκάη: Πρωί Δευτέρας (12/10) το ντέρμπι Τσιτσιπάς-Φριτς - Δείτε το πρόγραμμα

Μπροστά σε μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του στη φετινή σεζόν βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας (12/10) αντιμετωπίζει τον Τέιλορ Φριτς στον 3ο γύρο του Shanghai Masters, με έπαθλο την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.