Θα επιμείνει ο Δημοσθένους για «γκρέμισμα» του «βασιλείου» τoυ κουμπάρου του;

Θα επιμείνει ο Δημοσθένους για «γκρέμισμα» του «βασιλείου» τoυ κουμπάρου του;

Έπεσαν έξω πολλοί με την… κατάληξη που είχε η «μάχη» για αποφυγή της διαβάθμισης στην τελευταία αγωνιστική. Το θρίλερ που παίχθηκε – κυρίως στο γήπεδο Αλφαμέγα- τελικά «έριξε» την Καρμιώτισσα, η οποία απέτυχε να σώσει τουλάχιστον έναν βαθμό απέναντι στην ΑΕΛ.

Μοιραίος της βραδιάς ο Λούκα Στογιάνοβιτς, ο οποίος στο 88’ έστειλε την μπάλα πρώτα στο κάθετο δοκάρι και μετά έξω, αποτυγχάνοντας να δώσει τον «χρυσό» βαθμό στην ομάδα των Πολεμιδιών.

Έντονα απογοητευμένος ήταν ο πρόεδρος της «Καρμιό» Σταύρος Δημοσθένους, ο οποίος τα έβαλε και με τους Γιώργο Κούμα, Κίκη Φιλίππου, θεωρώντας ότι έπαιξαν ρόλο κάποιες ενέργειες τους, για να μην σώσουν την παρτίδα.

Έχουν ενδιαφέρον οι επόμενες κινήσεις του διοικητικού ηγέτη των «πορτοκαλί», όχι τόσο για το μέλλον του στην ομάδα των Πολεμιδιών, όσο για το αν θα επιμένει στην πρόθεση του (την εξέφρασε δημόσια πριν μερικές εβδομάδες) να διεκδικήσει την ηγεσία της Ομοσπονδίας, με σκοπό να γκρεμίσει το «βασίλειο» του κουμπάρου του Γιώργου Κούμα.  

Πηγαίνοντας στην πλευρά των κερδισμένων της βραδιάς θρίλερ, μετά την εξασφάλιση της παραμονής λογικά δεν θα αποχωρήσει ο Κάναντι, το όνομα του οποίου έπαιξε αρκετά για την ΑΕΛ τις τελευταίες μέρες.

Υπάρχει επίσης ενδιαφέρον, αν θα στηρίξουν πιθανή εισήγηση για αύξηση των ομάδων της πρώτης κατηγορίας από 14 σε 16. Είχε προβεί σε σχετικές δηλώσεις, πριν μερικές μέρες, ο πρόεδρος των «βυσσινί» Κώστας Στρατής.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: Μεγάλη νίκη στο ντέρμπι για τις Apollon Ladies

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: Μεγάλη νίκη στο ντέρμπι για τις Apollon Ladies

Μεγάλη νίκη για τις Apollon Ladies στο ντέρμπι κορυφής με τον ρη στο πρωτάθλημα Γυναικών.