Φτάσαμε λοιπόν στην τελευταία αγωνιστική του δευτέρου ομίλου και σήμερα τρεις ομάδες θα δώσουν μεγάλη μάχη για το ποιες 2 θα παραμείνουν στην πρώτη κατηγορία και ποια θα πέσει στην δεύτερη μαζί με Σαλαμίνα και Ομόνοια 29ης Μαΐου.
Μια από τις ομάδες που θα παλέψουν σήμερα είναι η Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Οι βυσσινί του Κάναντι θα φιλοξενήσουν τον Εθνικό Άχνας και ο στόχος είναι μόνο η νίκη η οποία δεν θα τους κρατήσει με σιγουριά στην πρώτη κατηγορία. Για να γίνει αυτό θα πρέπει η Ομόνοια Αραδίππου και η Καρμιώτισσα να ηττηθούν η στην περίπτωση των περιστεριών να έρθουν ισόπαλα.
Βέβαια για να λέμε όλη την αλήθεια η ΕΝΠ περιμένει ήττα της Καρμιώτισσας από την ΑΕΛ γιατί εκείνο είναι το παιχνίδι κλειδί αν η ίδια Βέβαια κερδίσει τον Εθνικό. Άρα πρέπει η Ένωση να κάνει το καθήκον της και να περιμένει δώρο.
Στα αγωνιστικά νέα ο κύριος Κάναντι έχει την ομάδα γεμάτη.
Πιθανή εντεκάδα είναι οι Αντεμπάγιο, Τάντι, Ιωάννου, Χούγκενχουτ, Γιαντζούκοβιτς, Κράιντζ, Σίλβα, Σόουζα, Μουσελιάνι, Χαραλάμπους, Γκότλιεμπ