Σόου Γκάβι - Πανηγύρισε μπροστά στον Ασένθιο και φορούσε... «αντι-Ρεάλ» σημαία στην απονομή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σόου Γκάβι - Πανηγύρισε μπροστά στον Ασένθιο και φορούσε... «αντι-Ρεάλ» σημαία στην απονομή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γκάβι προκάλεσε πολλά σχόλια για την συμπεριφορά του μετά τη λήξη του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ.

Η ένταση χτύπησε… κόκκινο στον τελικό Κυπέλλου Ισπανίας. Και πέρα από τους ηττημένους της Ρεάλ, που αντέδρασαν έντονα με αποτέλεσμα τρεις αποβολές, υπήρξαν παρεκτροπές και από πλευράς της νικήτριας Μπαρτσελόνα.

Με το τελευταίο σφύριγμα του Ντε Μπούργκος Μπενγκοετσέα, ο Γκάβι έτρεξε και πανηγύρισε προκλητικά μπροστά στο πρόσωπο του Ραούλ Ασένθιο, ο οποίος αντέδρασε.

Μάλιστα, ο νεαρός μέσος της «Μπάρτσα» δεν έμεινε εκεί, καθώς στην απονομή απαθανατίστηκε να πανηγυρίζει φορώντας γύρω από τη μέση του μια σημαία που έγραφε «Anti-Madridista», δηλαδή… αντι-Ρεάλ.

-

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Οκτώ μήνες χωρίς γκολ - Η τελευταία φορά που σκόραρε ήταν κόντρα στον... Άρη!

Οκτώ μήνες χωρίς γκολ - Η τελευταία φορά που σκόραρε ήταν κόντρα στον... Άρη!

Συνεχίζει να «ψάχνει» το πρώτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα ο Κλίντον Ντουοντού, ένας παίκτης τον οποίο πιστεύει πολύ ο Σωφρόνης Αυγουστή και περιμένει από αυτόν καλύτερες εμφανίσεις, αλλά και... σύνδεση με τα αντίπαλα δίχτυα.