Αυτό ήταν το πλάνο των «8»...

Αυτό ήταν το πλάνο των «8»...

Η ομάδα των «8» που ενδιαφέρθηκε να αναλάβει τον ΑΠΟΕΛ αλλά τελικά οι επαφές με τη διοίκηση Πετρίδη ναυάγησαν προχώρησε σε ανακοίνωση και αναφέρθηκε και στο πλάνο που είχε έτοιμο.

Το απόσπασμα από την ανακοίνωση:

Το πλάνο μας προέβλεπε την πλήρη πρώτα την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων του προς το κράτος με απώτερο σκοπό να σταματήσουμε τον διασυρμό του ΑΠΟΕΛ στα δικαστήρια κάτι που δεν αρμόζει με τη ιστορία του ΑΠΟΕΛ και μετα τις οφειλές προς ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ μέχρι το τέλος της τρεχουσας σεζον. Παράλληλα θα ακολουθούσε τη δραστική μείωση του προϋπολογισμού, ώστε να επιτευχθεί ισοσκελισμένος προϋπολογισμός για τη νέα σεζόν και τα επόμενα χρόνια.

Επιπλέον, απαιτήσαμε την άμεση απελευθέρωση των τηλεοπτικών εσόδων της ομάδας από τα εξαιρετικά δυσμενή συμβόλαια με τα οποία η υφιστάμενη διοίκηση επέλεξε να υποθηκεύσει το μέλλον του ΑΠΟΕΛ. Τονίζουμε ότι οι οποιεσδήποτε άλλες οφειλές προς τρίτους που ζητήθηκε να ρυθμιστούν, δεν μπορούσαν —στο παρόν στάδιο— να αποτελέσουν προτεραιότητα ούτε αντικείμενο διαπραγμάτευσης.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Cyprus League by Stoiximan: Οι διαιτητές της 13ης αγωνιστικής - Ξένοι VARίστες στα δύο ντέρμπι

Cyprus League by Stoiximan: Οι διαιτητές της 13ης αγωνιστικής - Ξένοι VARίστες στα δύο ντέρμπι

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της 13ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan, οι οποίοι θα διεξαχθούν στις 5, 6 και 7 Δεκεμβρίου.