Ανδρέας ΧρίστουΥπό μεγάλη πίεση βρίσκεται ο Γιάννης Αναστασίου μετά την ήττα από τον Απόλλωνα και καλείται στο ματς με τον Άρη να παρουσιάσει μια Ομόνοια αλλαγμένη προς το καλύτερο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι επιλογές των τελευταίων παιχνιδιών δεν βγήκαν σχεδόν καθόλου και ο Ελλαδίτης κόουτς καλείται να βρει τις λύσεις.
Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως αποτελεί γρίφο η ενδεκάδα για το ματς της Κυριακής με Άρη αφού με όσα είδαμε στα τελευταία δύο ματς κανείς δεν κατάφερε να ξεχωρίσει.
Παρά τις μεγάλες αντιδράσεις η διοίκηση Παπασταύρου έκανε ξεκάθαρο πως στηρίζει τον Αναστασίου και θα μείνει μέχρι τέλος της σεζόν στον πάγκο, οπότε πρέπει άμεσα να βρεθεί ο τρόπος για να αντιδράσει το τριφύλλι.
Αναμένονται αλλαγές σε όλες τις γραμμές και οι Ομονοιάτες περιμένουν να δουν την ομάδα τους να βγάζει αντίδραση. Παίκτες και ποιότητα υπάρχει και ο Αναστασίου καλείται να βρει την σωστή φόρμουλα και να ανεβάσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του.
Στην Ομόνοια κινούνται για ενίσχυση και αναμένεται ότι θα το παλέψει μέχρι... τέλους για ουσιαστικές προσθήκες.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/07 @ 22:59
ΝΕΟ δημοσίευμα από την Ελλάδα όσο αφορά την Ομόνοια και τον Τάσο Χατζηγιοβάνη.
01/07 @ 19:22
Ο Μάριους Στεπίνσκι ήταν απών από το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της Ομόνοιας στην Πολωνία.
01/07 @ 15:25
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο Ελλαδίτης ρεπόρτερ Παναθηναϊκού, Λάμπρος Γκαραγκάνης, ο οποίος σκιαγράτησε τον Τάσο Χατζηγιοβάνη που θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή της Ομόνοιας για τη νέα περίοδο.
01/07 @ 15:05
Η Ομόνοια συνεχίζει την προετοιμασία της από την Πολωνία, με την ομάδα της Λευκωσίας εκτός από ρυθμούς, να ανεβάζει και φωτογραφίες από την προπόνηση.
01/07 @ 14:34
Δείτε βίντεο με όμορφες στιγμές που κατέγραψε ο φακός του OMONOIA TV από το FAN DAY της περασμένης Κυριακής (29/06).
01/07 @ 14:22
Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:
BEST OF THEMASPORTS