Μαραγκός: «Η λέξη κορεσμός δεν υπάρχει σε εμάς»

Μαραγκός: «Η λέξη κορεσμός δεν υπάρχει σε εμάς»

Ο Πρόεδρος των Απόλλων Ladies, Ανδρέας Μαραγκός, παραχώρησε δηλώσεις στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» με τον Μάκη Νικολάου.

Ο διοικητικός ηγέτης των «κυανόλευκων» αναφέρθηκε στον τελικό κυπέλλου, εκεί όπου οι «κυανόλευκες» θριάμβευσαν παρά τις δυσκολίες.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Για το κύπελλο: «Δεκατέσσερα κύπελλα, ενώ στη τελευταία αγωνιστική με τον Άρη, πρόκειται να μας γίνει και απονομή του πρωταθλήματος αλλά και των νεανίδων. Διακαής πόθος είναι η είσοδος στους ομίλους του Champions League. Ο τελικός κυπέλλου έχει φαβορί μόνο στα χαρτιά. Η Ομόνοια είναι ένας δυνατός και εξαιρετικός αντίπαλος. Μπόρεσε να προηγηθεί και στο δεύτερο μέρος τρέχαμε να ισοφαρίσουμε και να γυρίσουμε την αναμέτρηση. Η λέξη κορεσμός δεν υπάρχει σε εμάς, μας αρέσει ο σωστός προγραμματισμός και όπου αγωνιζόμαστε θέλουμε να παίρνουμε τίτλους».

Για τη βοήθεια της Ομοσπονδίας: «Η UEFA και η FIFA στέλνει πολλά χρήματα στην Ομοσπονδία, αλλά δεν τους απασχολεί αυτό. Οι κοπέλες ενδιαφέρονται. Θα τους αναγκάσουν τα κορίτσια να ασχοληθούν. Η Ομοσπονδία δεν ενδιαφέρεται, παρόλο που παίρνουν καλά χρήματα. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν γερές βάσεις. Το Βέλγιο και η Ολλανδία έπαιζαν με έξι ομάδες ως πρωτάθλημα, ενώ νωρίτερα έπαιζαν μαζί».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ο Τραπ και η κουκλάρα σύντροφός του σε απίθανα και τολμηρά ακροβατικά (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Τραπ και η κουκλάρα σύντροφός του σε απίθανα και τολμηρά ακροβατικά (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γερμανός τερματοφύλακας διάλεξε έναν... διαφορετικό τρόπο να περάσει τα Χριστούγεννα με τη σύντροφό του.