AΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η Ομόνοια τιμωρήθηκε για επεισόδια μεταξύ των οπαδών της
Πρόστιμο επέβαλε ο Αθλητικός Δικαστής στην Ομόνοια για επεισόδια μεταξύ των οπαδών στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Για τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Σάβο στη Γιουργκάρντεν: «Είμαστε σε προχωρημένες επαφές με τη Σουηδική ομάδα. Ο ποδοσφαιριστής πήγε στη σκανδιναβική χώρα για τις τελικές επαφές και τις ιατρικές εξετάσεις. Υπήρχε και πριν μήνες πρόταση, αλλά απορρίφθηκε αφού δεν μας ικανοποιούσε το μισό εκατομμύριο. Θα μιλήσουμε με λεπτομέρειες εάν και εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Η μεταγραφική περίοδος στη Σουηδία ολοκληρώνεται αύριο».
Για το γεγονός ότι ο Άρης χάνει έναν ποδοσφαιριστή σε κρίσιμο σημείο και δεν μπορεί να τον αναπληρώσει: «Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και είπαμε ότι όλοι είναι υπό διαπραγμάτευση αν ικανοποιηθεί η ομάδα οικονομικά. Σίγουρα ο κ. Σπιλέφσκι δεν θα ήθελε να αποχωρήσει κάποιος παίκτης, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».
Η προετοιμασία για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Είναι η μοναδική ομάδα που μας κέρδισε και αφενός το κίνητρο είναι ισχυρό και αφετέρου το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Βεβαίως η ΑΕΚ είναι πολύ καλή και ποιοτική ομάδα και θα πρέπει να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας για να εκπληρώσουμε το στόχο μας. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας προγραμματίσαμε το φιλικό με την πρωταθλήτρια Λετονίας RFS, ένα δυνατό φιλικό με πολλά γκολ. Ήταν ένα παιχνίδι που ικανοποίησε τον κ. Σπιλέφσκι λόγω των εντάσεων και τη διατήρηση της ομάδας σε εγρήγορση».
Για τον κόσμο: «Η ομάδα τους αναγκάζει να βρεθούν στη Λάρνακα για να στηρίξουν την ομάδα».