Πληγωμένο θηρίο που καλείται να δώσει απαντήσεις!

Πληγωμένο θηρίο που καλείται να δώσει απαντήσεις!

Τα διοικητικά μπαίνουν στην άκρη ενόψει ντέρμπι και ο Βαγγέλης Σάμιος προετοιμάζει τον ΑΠΟΕΛ για να παρουσιαστεί διαβασμένος κόντρα στην Ομόνοια.

Η απογοήτευση από τα αρνητικά αποτελέσματα ανήκουν στην ιστορία. Με αυτό τον τρόπο σκέφτονται άπαντες στον Αρχάγγελο που καλούνται να δείξουν ποδοσφαιρικό εγωισμό στον αγωνιστικό χώρο σε ένα μεγάλο ματς.

Για την τεχνική ηγεσία στα θετικά είναι η επιστροφή των Πιερου Σωτηρίου, Κώστα Γαλανόπουλου και Λάσα Ντβάλι, με τον Ελλαδίτη προπονητή να καταστρώνει τα πλάνα του με στόχο την επιστροφή στις νίκες.

Στο παρελθόν ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να... αναστηθεί μέσα από δύσκολες καταστάσεις και το ζητούμενο είναι να το πράξει και τώρα, στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Η έκπληξη στον Διαμαντάκο για τη σημερινή ξεχωριστή μέρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η έκπληξη στον Διαμαντάκο για τη σημερινή ξεχωριστή μέρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ελλαδίτης επιθετικός του ΑΠΟΕΛ, Δημήτρης Διαμαντάκος, γιορτάζει σήμερα (05/03) τα 33α γενέθλια του και οι «γαλαζοκίτρινοι» του ευχήθηκαν «χρόνια πολλά» στα social media.