Η ανακοίνωση.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Από την Τετάρτη, 5 Μαρτίου, στις 09:00, διατίθενται τα εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο, 8 Μαρτίου στο στάδιο ΓΣΠ και θα αρχίσει στις 19:00.
Οι φίλαθλοί μας θα φιλοξενηθούν στο Βόρειο πέταλο του σταδίου.
Με βάση την τροποποίηση που έγινε στην προκήρυξη του πρωταθλήματος από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ, για τον αγώνα αυτό θα διατεθούν προς τον κόσμο μας 800 εισιτήρια, αριθμός ο οποίος δεν είναι αρκετός να καλύψει τις ανάγκες.
Παρακαλούμε όπως οι φίλαθλοί μας λάβουν υπόψη τα ακόλουθα:
– Αριθμός εισιτηρίων θα διατεθεί στο οργανωμένο σύνολο των φιλάθλων μας «Αιώνια Πιστοί», ενώ μικρός αριθμός εισιτηρίων προορίζεται βάση υποχρεώσεων για συνεργάτες και τις ανάγκες της ποδοσφαιρικής ομάδας.
– Τα εισιτήρια θα διατίθενται σε φιλάθλους που είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας και privilege card.
– Ο κάθε φίλαθλος θα μπορεί να αγοράσει μέχρι 4 εισιτήρια.
Οι τιμές των εισιτηρίων όπως έχουν καθοριστεί από την γηπεδούχο ομάδα είναι οι ακόλουθες:
Κανονικό: €20
Μαθητικό: €10
Παιδικό: €5
Τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων
Green Boutique Παπανικολή (οδός Παπανικολή 5) – Τηλ: 22050980
Green Boutique Νήσου (Λεωφόρος Λεμεσού 241, Νήσου, 2571) – Τηλ: 22025429
Green Boutique Λεμεσού (Αγίας Σοφίας 50, 3065 Κάτω Πολεμίδια) – Τηλ: 25020613
Online Ticketing: https://tickets.stadium-360.net/omonoia
Ωράριο λειτουργίας σημείων διάθεσης εισιτηρίων
Green Boutique Νήσου και Παπανικολή
– Τετάρτη και Σάββατο, 09:00 – 14:00
– Πέμπτη και Παρασκευή, 09:00 – 13:00 και 14:00 – 18:00
Green Boutique Λεμεσού
– Τετάρτη με Παρασκευή, 15:00 – 19:00
Online Ticketing
– Τετάρτη από τις 09:00
Τρόποι Πληρωμής
– Green Boutique Νήσου, Παπανικολή και Λεμεσού: μετρητά, πιστωτική και χρεωστική κάρτα
– Online Ticketing: Πιστωτική και χρεωστική κάρτα
Σύμφωνα με τη νομοθεσία για να μπορεί ο φίλαθλος να προμηθευτεί εισιτήριο και να εισέρχεται σε στάδια που διεξάγονται αγώνες πρώτης κατηγορίας, θα πρέπει απαραιτήτως να έχει εκδώσει Κάρτα Φιλάθλου, την οποία υποχρεούται να επιδεικνύει κατά την είσοδό του στο στάδιο και κατά την αγορά του εισιτηρίου.
Ο Πάμπλο Γκαρσία βρίσκεται ως γνωστό από την Παρασκευή (27/06) στην Κύπρο και είναι πανέτοιμος για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, το οποίο για τον ίδιο αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση και είναι αποφασισμένος να πετύχει παρά τις δυσκολίες.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
29/06 @ 21:10
Ο κόσμος της Ομόνοιας έδωσε βροντερό παρών σήμερα Κυριακή (29/06) στο FAN DAY που διοργάνωσαν οι «πράσινοι» στον Βόρειο χώρο στάθμευσης του ΓΣΠ.
29/06 @ 18:11
Παρών στο Fan Day της Ομόνοιας, ήταν και ο προπονητής της ομάδας, Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος έγινε... αντικείμενο λατρείας από τους οπαδούς του «τριφυλλιού»!
29/06 @ 17:17
Κοσμοσυρροή στον Βόρειο χώρο στάθμευσης του ΓΣΠ, στις εγκαταστάσεις της Λαϊκής Αγοράς, όπου είναι σε εξέλιξη το Fan Day της Ομόνοιας, το οποίο ξεκίνησε στις 16:00 και θα ολοκληρωθεί στις 21:00!
29/06 @ 13:58
Σημαντικές σημειώσεις σχετικά με τις Privilege card και τις τραπεζικές κάρτες OMONOIA Αιώνια VISA:
29/06 @ 12:00
Η Ομόνοια ανακοίνωσε δύο μεγάλες προσφορές της Cyta αποκλειστικά για τους φιλάθλους της.
29/06 @ 10:33
Ημέρα Fan Day σήμερα για τον κόσμο της Ομόνοιας που περιμένει και ανυπομονεί για το μεταγραφικό κομμάτι.
BEST OF THEMASPORTS