Δημητρίου: «Περάσαμε δύσκολες στιγμές και αγχωθήκαμε...» - Τι είπε για Μπεργκ και... νέο συμβόλαιο

Δημητρίου: «Περάσαμε δύσκολες στιγμές και αγχωθήκαμε...» - Τι είπε για Μπεργκ και... νέο συμβόλαιο

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, ο οποίος μίλησε για τη δύσκολη νίκη της ομάδας του επί της ουραγού Ομόνοιας 29Μ.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

«Η αλήθεια είναι πως αγχωθήκαμε. Το σημαντικό είναι πως πήραμε το τρίποντο και μας επέτρεψε να δούμε τη διαφορά μας από την κορυφή να μειώνεται. Περάσαμε δύσκολες στιγμές.

Η βαθμολογική θέση της Ομόνοιας 29Μ την αδικεί. Είχε πολύ καλή παρουσία απέναντι μας. Μας κράτησε και ο Αθανασιάδης μέχρι να έρθει το δεύτερο τέρμα.

Το ζητούμενο για εμάς είναι να κερδίζουμε και να δούμε με ποια βαθμολογικά δεδομένα θα αρχίσουμε τη Β’ φάση του πρωταθλήματος. Μετά κάθε αγωνιστική θα κρίνονται αρκετά.

Όλοι θα παίξουν με όλους. Τίτλοι, ευρωπαϊκα εισιτήρια, όλα θα κριθούν. Επικεντρωνόμαστε μόνο στον επόμενο αγώνα και μετά στα play-off.

Δεν έχουμε κάτι νεότερο με την ανανέωση του Μπέργκ. Η χρονιά είναι σε εξέλιξη. Το κάθε πράγμα στον καιρό του. Θα δούμε στις επόμενες εβδομάδες. Έχουμε αποδείξει πως την ώρα που πρέπει θα έχουμε τις εξελίξεις».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Το ίδιο βιολί με τα οριακά οφ σάϊτ… Τους καταλαβαίνουμε στην Ανόρθωση

Το ίδιο βιολί με τα οριακά οφ σάϊτ… Τους καταλαβαίνουμε στην Ανόρθωση

Πριν από δυο αγωνιστικές, ήταν η ΑΕΚ που φώναζε για ένα γκολ που τους ακυρώθηκε (στα τελευταία λεπτά) από το VAR, προς το τέλος της αναμέτρησης με τον Ακρίτα.