Ο Φίλιπ Τζούρισιτς έδωσε το σύνθημα για την προσπάθεια του Παναθηναϊκού απέναντι στη Φιορεντίνα στο Conference League και έθεσε πολύ ψηλά τον πήχη λόγω και του περσινού επιτεύγματος του Ολυμπιακού.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Φίλιπ Τζούρισιτς προετοίμασε τους Ιταλούς για ό,τι θ' αντικρίσουν στο ΟΑΚΑ το βράδυ της προσεχούς Πέμπτης στην πρώτη αναμέτρηση με τη Φιορεντίνα για τους «16» του Conference League.
Μιλώντας στην εφημερίδα «La Nazione», αναφέρθηκε στο νέο εμπόδιο των «πράσινων» στην τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και σχολίασε:
«Πριν την κλήρωση ήλπιζα να έρθει η Ραπίντ Βιέννης, η οποία είναι πιο αδύναμη ομάδα από τη Φιορεντίνα. Αλλά μετά, όταν ήρθε το ζευγάρωμα, σκέφτηκα ότι θα ξαναέβλεπα τόσους πολλούς φίλους. Τον Παλαντίνο, που αντιμετώπισα πολλές φορές ως αντίπαλος, τον Πραντέ, που τον είχα ως κόουτς στη Τζένοα, τον Κατάλντι, με τον οποίο έπαιζα στην Μπενεβέντο, αλλά πάνω από όλα τον υπέροχό μου φίλο τον Peluso. Πέρασα τέσσερα υπέροχα χρόνια μαζί του στη Σασουόλο».
Αναφορικά με τη Φιορεντίνα, είπε:
«Είναι μια μεγάλη ομάδα, φτιαγμένη για να φτάσει ως το τέλος του Conference. Φυσικά, είδα ότι δεν είναι σε καλή φόρμα… αλλά ούτε κι εμείς είμαστε, για να είμαι ειλικρινής. Γι' αυτό θα είναι ένα δύσκολο ματς. Οι "βιόλα" δεν παίζουν καλό ποδόσφαιρο αλλά είναι πολύ ταχυδυναμική και δυνατή σαν ομάδα».
Όσο για τον δικό του ρόλο και τους στόχους του Παναθηναϊκού, κατέστησε ξεκάθαρο πως:
«Αυτούς τους μήνες στον Παναθηναϊκό άλλαξα τον τρόπο παιχνιδιού μου: τώρα καλούμαι να σκοράρω. Παίζω σε μια μεγάλη ομάδα που έχει ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος κάθε χρόνο και πρέπει να τα καταφέρουμε κι αυτή τη φορά. Παίζω σ' έναν κορυφαίο σύλλογο και θα το καταλάβετε καλά την Πέμπτη, που θα είναι 60 χιλιάδες κόσμος στο γήπεδο. Θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό, όπως έκανε και ο Ολυμπιακός: έχουν χαράξει το μονοπάτι, δεν θέλουμε να μείνουμε πίσω».
Πηγή: sport-fm.gr
Ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Σταύρος Παπασταύρου παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο OMONOIA TV και μίλησε για όλα τα θέματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τις εξελίξεις στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και τις φορολογικές οφειλές των Σωματείων.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/06 @ 22:59
Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με πρόστιμο από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson κόντρα στον ΟΦΗ.
03/06 @ 20:39
Η σύσκεψη των εκπροσώπων του big-5 και της UEFA έλαβε τέλος, με διάφορα θέματα να αναφέρονται στη συζήτηση που υπήρξε.
03/06 @ 18:29
Κανονικά διεξάγεται η συζήτηση με φόντο το φορμάτ των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Δείτε ποιοι εκπροσωπούν την κάθε ομάδα στη «Μεγάλη Βρετάνια».
03/06 @ 08:40
Η Μπράιτον είναι κοντά στην απόκτηση του Μπάμπη Κωστούλα, ωστόσο υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες.
02/06 @ 23:14
Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Φίλιπ Μλαντένοβιτς για έναν ακόμη χρόνο.
02/06 @ 23:55
Ο Γιάννης Βρούτσης δήλωσε στην ΕΡΤ ότι αν δεν υπάρξει «ηθική συμφωνία την Τετάρτη», στη συνάντηση με Γιαννακόπουλου-Αγγελόπουλων, «το πρωτάθλημα τελειώνει στο γραφείο μου»!
BEST OF THEMASPORTS