Ήθελε Πίττα στο Βουκουρέστι ο Ηλίας!

Ήθελε Πίττα στο Βουκουρέστι ο Ηλίας!

Τον Ιωάννη Πίττα για ενίσχυση της «γραμμής κρούσης» της Στεάουα Βουκουρεστίου ήθελε ο Ηλίας Χαραλάμπους, αλλά ο ιδιοκτήτης της Ρουμανικής ομάδας, Τζίτζι Μπεκάλι, δεν του έκανε το... χατίρι.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της ρουμανικής ιστοσελίδας, «as.ro», αποκαλύπτει ότι ο Κύπριος προπονητής ζήτησε από τη διοίκηση την απόκτηση του Κύπριου διεθνή επιθετικού από την ΑΪΚ Στοκχόλμης, όμως η πρόταση του Μπεκάλι δεν ικανοποίησε τη Σουηδική ομάδα, η οποία τελικά αποδέχθηκε την πρόταση της ΤΣΣΚΑ Σόφιας κι έκλεισε το deal για τη μετακίνηση του Πίττα στη Βουλγαρική ομάδα.

Το δημοσίευμα, αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Η προσφορά του Τζίτζι Μπεκάλι για την απόκτηση του Κύπριου επιθετικού, Ιωάννη Πίττα δεν άρεσε στην ΑΪΚ και οι Σουηδοί δέχθηκαν την πρόταση της Βουλγαρικής ομάδας, ΤΣΣΚΑ Σόφιας, η οποία πλήρωσε περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ για να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή που πέτυχε γκολ σε βάρος μας στο Ρουμανία-Κύπρος 4-1. Επιπλέον, ο μισθός που του προσέφεραν οι Βούλγαροι, ήταν επίσης υψηλότερος από αυτόν που είχε σκοπό να του προσφέρει η Στεάουα».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Με τον Κέιν να κρατά την μπαγκέτα, η Μπάγερν πάει να «σπάσει» το… μονοπώλιο των Ρεάλ και Μπαρτσελόνα

Με τον Κέιν να κρατά την μπαγκέτα, η Μπάγερν πάει να «σπάσει» το… μονοπώλιο των Ρεάλ και Μπαρτσελόνα

Μια τριπλέτα που «φτιάχτηκε» για πολλά γκολ, αλλά είναι έτοιμη να μείνει στην ιστορία. Ένας Άγγλος «μαέστρος» και μια… συγχορδία από σκόρερ, με την Μπάγερν έτοιμη για ένα ιδιαίτερο ρεκόρ!