Γκουαρδιόλα: Η πρώην γυναίκα του φοράει ακόμα τη βέρα της!

Γκουαρδιόλα: Η πρώην γυναίκα του φοράει ακόμα τη βέρα της!

Παρά τον χωρισμό τους, η πρώην σύζυγος του Πεπ Γκουαρδιόλα, Κριστίνα Σέρα, προκαλεί ερωτηματικά φορώντας ακόμα τη βέρα της.

Η πρώην σύζυγος του Πεπ Γκουαρδιόλα, Κριστίνα Σέρα, έχει προκαλέσει απορίες με την εμφάνισή της φορώντας ακόμα το δαχτυλίδι του γάμου της, μόλις λίγες ημέρες μετά τον χωρισμό τους.

Η 52χρονη, με το χέρι της στο γύψο, εντοπίστηκε στους δρόμους της Βαρκελώνης, όπου φαίνονταν χαμογελαστή και σε καλή διάθεση. Παρά τον χωρισμό της από τον Πεπ, εκείνη σύμφωνα με τη «Sun» εμφανίστηκε με μια κομψή εμφάνιση, φορώντας λευκά αθλητικά παπούτσια και γκρι παντελόνια.

Το γεγονός ότι συνεχίζει να φορά το δαχτυλίδι του γάμου της, πάντως, έχει προκαλέσει ερωτηματικά!

sera

gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Η έκπληξη στον Διαμαντάκο για τη σημερινή ξεχωριστή μέρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η έκπληξη στον Διαμαντάκο για τη σημερινή ξεχωριστή μέρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ελλαδίτης επιθετικός του ΑΠΟΕΛ, Δημήτρης Διαμαντάκος, γιορτάζει σήμερα (05/03) τα 33α γενέθλια του και οι «γαλαζοκίτρινοι» του ευχήθηκαν «χρόνια πολλά» στα social media.