Europa League: ΣΟΚΑΡΕ τη Γαλατάσαραϊ η... αποκλεισμένη Ντινάμο Κιέβου!

Europa League: ΣΟΚΑΡΕ τη Γαλατάσαραϊ η... αποκλεισμένη Ντινάμο Κιέβου!

Παρότι προηγήθηκε 2-0 και 3-1, η Γαλατάσαραϊ υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ισοπαλία, 3-3, ενάντια στην Ντινάμο Κιέβου.

Η μεν Γαλατάσαραϊ ήθελε να κάνει βήμα οκτάδας. Η δε Ντινάμο Κιέβου, ήταν εδώ και καιρό αποκλεισμένη από τη league phase του Europa League, δίχως βαθμό μετά από έξι ματς.

Κι όμως, οι Ουκρανοί υποχρέωσαν την τουρκική ομάδα σε απροσδόκητη γκέλα, καθώς πήραν ισοπαλία με σκορ 3-3 στην Κωνσταντινούπολη!

Κι αυτό ενώ η Γαλατά προηγήθηκε γρήγορα με δύο τέρματα, χάρη στους Σάντσες (6’) και Μπαρντακτσί (21’).

Η Ντινάμο έδειξε... σφυγμό μειώνοντας με τον Βάνατ στο 44ο λεπτό, όμως οι γηπεδούχοι αποκατέστησαν το προβάδισμα δύο γκολ με πέναλτι του Οσιμέν στο 53’.

Ακολούθησε ωστόσο... σόου του γερόλυκου, Γιαρμολένκο, που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς στο ημίχρονο, με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό να ισοφαρίζει σκοράροντας στο 68’ και στο 81’!

Η ομάδα του Οκάν Μπουρούκ έφτασε έτσι τους 13 βαθμούς και τις τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες στον θεσμό, με τους φιλοξενούμενους από την άλλη να κάνουν, επιτέλους, σεφτέ μα να είναι αργά.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έφυγε η ADEL και ήρθε ο BYRON: Που και πότε αναμένονται βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια στο Τρόοδος - Ισχυροί ανέμοι στο «μενού» του καιρού

Έφυγε η ADEL και ήρθε ο BYRON: Που και πότε αναμένονται βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια στο Τρόοδος - Ισχυροί ανέμοι στο «μενού» του καιρού

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει πρόσκαιρα την περιοχή, σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας. Το βαρομετρικό χαμηλό με την ονομασία BYRON, αρχίζει να επηρεάζει το νησί από το βράδυ της Παρασκευής. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήματα σκόνη.