Έξαλλος Σλοτ... μπούκαρε στο δωμάτιο των διαιτητών, στο ημίχρονο του Νιούκαστλ-Λίβερπουλ!

Έξαλλος Σλοτ... μπούκαρε στο δωμάτιο των διαιτητών, στο ημίχρονο του Νιούκαστλ-Λίβερπουλ!

Έξαλλος ο Άρνε Σλοτ στο ημίχρονο του αγώνα της Λίβερπουλ με τη Νιούκαστλ, επισκέφτηκε τα αποδυτήρια των διαιτητών του αγώνα για να τους «τα χώσει».

Νιούκαστλ και Λίβερπουλ ήρθαν ισόπαλοι 3-3 στο «Σεντ Τζέιμσις Παρκ», μετά από ένα ιδιαίτερα… έντονο παιχνίδι, για την 14η αγωνιστική της Premier League.

Τόσο έντονο, που έκανε τον προπονητή των «κόκκινων», Άρνε Σλοτ, να… ξεφύγει με αποτέλεσμα μάλιστα να επισκεφτεί τα αποδυτήρια των διαιτητών στην ανάπαυλα για αν εκφράσει τα παράπονά του!

Βλέπετε, η Λίβερπουλ ζήτησε πέναλτι για ένα μαρκάρισμα στον Λούις Ντίας εντός περιοχής, όπως και σε μία ακόμα φάση, αυτή την φορά για χέρι του Νταν Μπερν.

Ενώ υπήρχαν παράπονα των φιλοξενούμενων και για τον πειθαρχικό έλεγχο, λόγω των τριών κίτρινων καρτών στο πρώτο 45λεπτο που είδαν οι παίκτες του Ολλανδού τεχνικού.

Όλα αυτά, λοιπόν, σύμφωνα τουλάχιστον με τη «Mirror» οδήγησαν τον Σλοτ στην «μπούκα» στο δωμάτιο των διαιτητών, με τις φωνές να ακούγονται… δυνατά.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΑΠΟΛΛΩΝ: Έμειναν οι υπογραφές με Λοσάντα - Η διάρκεια του συμβολαίου του

ΑΠΟΛΛΩΝ: Έμειναν οι υπογραφές με Λοσάντα - Η διάρκεια του συμβολαίου του

Ο Eρνάν Λοσάντα αναμένεται στην Κύπρο και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα.