«Παίζει» κανένα «χτύπημα» του Εφετείου…

«Παίζει» κανένα «χτύπημα» του Εφετείου…

Το είχαμε επισημάνει και την περασμένη εβδομάδα, ότι αρκετοί ποδοσφαιρόφιλοι «σπάζουν πλάκα» με το Εφετείο, που ακόμα δεν έβγαλε το φιρμάνι (των ανακοινώσεων) για τα γεγονότα του αγώνα Απόλλωνα-ΑΕΛ στις 15/9.

Γι’ αυτό και σήμερα, εδώ στη Λεμεσό, το ερώτημα που κυριαρχεί από το πρωί, είναι κατά πόσον... «παίζει κανένα χτύπημα του Εφετείου».

Σε μια άλλη ιστοσελίδα, πριν 3-4 μέρες, είχε γραφτεί ότι δεν… βγήκαν χρόνο οι πέντε εφέτες, να συνεδριάσουν για να καταλήξουν στο «πακέτο» των αποφάσεων.

Με λίγα λόγια, πρώτα βλέπουν τις άλλες τους δουλειές (είναι νομικοί στο επάγγελμα, εννοείται) και μετά το «πάρεργο» που λέγεται συμμετοχή στο Εφετείο της ΚΟΠ.

Φυσικά τους πληρώνει η Ομοσπονδία για τις υπηρεσίες τους, δεν μιλάμε για "εθελοντική εργασία".  

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Κατήγγειλε και η Πόρτο τον παίκτη της Μπενφίκα για ρατσισμό στον Βινίσιους!

Κατήγγειλε και η Πόρτο τον παίκτη της Μπενφίκα για ρατσισμό στον Βινίσιους!

Όπως αναφέρουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ οι «δράκοι» κινήθηκαν νομικά στην πορτογαλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου και κατήγγειλαν την συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή της αιώνιας αντιπάλου για ρατσισμό.

BEST OF THEMASPORTS