Πέντε αναμετρήσεις για τα πρωταθλήματά Παίδων και δύο για τα πρωταθλήματά Κοριτσιών είχαμε αυτό το Σαββατοκύριακο για τις ομάδες της Ακαδημίας της Ομόνοιας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η ομάδα Κ17 κέρδισε, εντός έδρας, με 2-1 τον Άρη και βρίσκεται στην 5η θέση με έξι βαθμούς. Τα γκολ πέτυχαν οι Νεοφύτου και Μιχαήλ. Την ερχόμενη αγωνιστική η ΟΜΟΝΟΙΑ θα υποδεχθεί τη Δόξα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο (19/10) στις 11:00 με ζωντανή μετάδοση από το OMONOIA TV.
Η ομάδα Κ16 ηττήθηκε εντός έδρας με 2-3 από τον Άρη και βρίσκεται στην 8η θέση με 4 βαθμούς. Τα γκολ της ομάδας μας πέτυχε ο Αγγελίδης. Την ερχόμενη αγωνιστική η ΟΜΟΝΟΙΑ θα υποδεχθεί τη Δόξα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο (19/10) στις 09:30 με ζωντανή μετάδοση από το OMONOIA TV.
Η ομάδα Κ15 κέρδισε εκτός έδρας με 0-1 τον Άρη και βρίσκεται στη 2η θέση με επτά βαθμούς, στην ισοβαθμία με ακόμη τρεις ομάδες. Το γκολ σημείωσε ο Σάββα. Την ερχόμενη αγωνιστική η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Δόξα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο (19/10) και θα αρχίσει στις 12:00.
Η ομάδα Κ14 εξήλθε ισόπαλη 2-2 εκτός έδρας με τον Άρη και βρίσκεται στην 8η θέση με τέσσερις βαθμούς. Τα γκολ σημείωσαν οι Μιλτιάδους και Χρίστου. Την ερχόμενη αγωνιστική η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Δόξα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο (19/10) και θα αρχίσει στις 10:00.
Η ομάδα Κ13 κέρδισε τον Αχυρώνα Ονήσιλο, εντός έδρας, με 3-0 και βρίσκεται στην 6η θέση με έξι βαθμούς στην ισοβαθμία με ακόμη πέντε ομάδες. Τα γκολ για την ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχαν οι Οζλέρ, Τιγγερίδης και Κατσαράς. Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση είναι την ερχόμενη Κυριακή (10:00), εκτός έδρας, απέναντι στον ΑΠΟΠ Πόλης Χρυσοχούς.
Η ομάδα Κ18 Κοριτσιών κέρδισε εντός έδρας την ΑΕΛ με 7-0 και βρίσκεται στην πρώτη θέση με τρεις βαθμούς. Τα γκολ για την ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχαν οι Πέτσα (2), Κωνσταντίνου, Χριστοφόρου, Σόλωνος, Χατζηγρηγορίου και Αγγελή. Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση είναι το ερχόμενο Σάββατο (10:00), εκτός έδρας, απέναντι στον Ολυμπιακό.
Η ομάδα Κ15 Κοριτσιών κέρδισε εντός έδρας την ΑΕΚ με 9-1 και βρίσκεται στην πρώτη θέση με τρεις βαθμούς. Τέσσερα τέρματά πέτυχε η Πατσαλίδη, τρία η Μιχαήλ και δύο η Ανδρέου. Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση είναι το ερχόμενο Σάββατο (12:00), εκτός έδρας, απέναντι στις Απόλλων Ladies.
Η ομάδα Κ19 δεν είχε αγωνιστική υποχρέωση αυτήν την εβδομάδα λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες. Το Σάββατο θα υποδεχθεί τον Άρη στο «ΗΛΙΑΣ ΠΟΥΛΛΟΣ» στις 15:30 για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Ώρα πρόκρισης για την ΑΕΚ, που απόψε (22:00) αντιμετωπίζει την Παρτιζάν στο Βελιγράδι, στον κρίσιμο επαναληπτικό του 1ου προκριματικού γύρου του Europa League και το ThemaSports θα σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/07 @ 15:53
Η ΚΟΠ δημοσιεύει την Προκήρυξη Πρωταθλημάτων Νέων και Παίδων 2025-2026.
04/07 @ 12:53
Διάβασα στην εφημερίδα ΧΑΡΑΥΓΗ ότι τρεις νεαροί πρώην Ομονοιάτες ποδοσφαιριστές αγωνίζονται στην Ισπανική Ακαδημία Rayo Alcobendas, μια Ακαδημία προώθησης και πώλησης νεαρών ποδοσφαιριστών.
24/06 @ 15:16
Σε μια εποχή όπου η ποιότητα στην αθλητική εκπαίδευση παίζει καθοριστικό ρόλο, οι Ακαδημίες ΠΑΕΕΚ κάνουν τη διαφορά. Μακριά από τα συνηθισμένα, με επίκεντρο το παιδί και τις ανάγκες του, προσφέρουν ένα περιβάλλον που συνδυάζει τον αθλητισμό με την επιστημονική υποστήριξη και την παιδαγωγική καθοδήγηση.
16/06 @ 14:58
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη 12 και Παρασκευή 13 Ιουνίου οι σωματομετρικές και αθλητικές αξιολογήσεις των αγωνιστικών τμημάτων της ΠΑΕΕΚ, στο πλαίσιο του συνεχούς παρακολούθησης και ενίσχυσης της αθλητικής απόδοσης των νεαρών ποδοσφαιριστών μας στη Νέα Εποχή των ακαδημιών της ΠΑΕΕΚ.
14/06 @ 11:06
Ο Μιλένκο Σπόλιαριτς πήγε για ποτό με την προπονητική ομάδα της Ακαδημίας του (Milenko Spoljaric Football School) για το φινέλα της σεζόν και ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους Άρη και Κωνσταντίνο που αποχωρούν.
05/06 @ 12:44
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «1st Football Festival for Migrant Children» που διοργάνωσε η ΚΟΠ με το Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης στο πλαίσιο του «Μετάβαση στην Ενηλικίωση: Ημιανεξάρτητης Διαβίωσης Ασυνόδευτων παιδιών μεταναστών στην Κύπρο».
BEST OF THEMASPORTS