Νέες συλλήψεις για τα επεισόδια στο «Αλφαμέγα» - Φόρεσαν χειροπέδες τρία πρόσωπα

Νέες συλλήψεις για τα επεισόδια στο «Αλφαμέγα» - Φόρεσαν χειροπέδες τρία πρόσωπα

Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τρία πρόσωπα, άντρες ηλικίας 30, 23 και 20 ετών, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εισόδου σε αθλητικό χώρο, παρακώλυσης και ματαίωσης αγώνα, και άλλων αδικημάτων, αναφορικά με τα επεισόδια βίας που διαπράχθηκαν σε σχέση με τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ και ΑΕΛ, στο στάδιο «Alphamega Stadium», στη Λεμεσό, την Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, τη Δευτέρα και την Τρίτη, 16 και 17 Σεπτεμβρίου, 2024, η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες αναζητούμενων προσώπων, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στην αναγνώριση των στοιχείων τους και στον εντοπισμό τους. 

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι οι 30χρονος, 23χρονος και 20χρονος, είναι τρία από τα αναζητούμενα πρόσωπα. Εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων αυτοί συνελήφθησαν από μέλη της Αστυνομίας, τη Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024.

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ματς για γερά νεύρα στο Ανοέτα, μεγάλη νίκη της Σοσιεδάδ επί της Μπαρτσελόνα

Ματς για γερά νεύρα στο Ανοέτα, μεγάλη νίκη της Σοσιεδάδ επί της Μπαρτσελόνα

Δοκάρια, ακυρωμένα γκολ και συνεχείς εναλλαγές συναισθημάτων σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, με τη Σοσιεδάδ να επικρατεί 2-1 της Μπαρτσελόνα για την 20ή αγωνιστική της La Liga.