Tο ΑΣΕΑΔ αποφάσισε για την Τσαρούχα στους τελικούς με πρόσθετη παρέμβαση Ολυμπιακού

Tο ΑΣΕΑΔ αποφάσισε για την Τσαρούχα στους τελικούς με πρόσθετη παρέμβαση Ολυμπιακού

Το ΑΣΕΑΔ ενημέρωσε την 22α Οκτωβρίου για την πρόσθετη παρέμβαση της ΚΑΕ Ολυμπιακός υπέρ της Τσαρούχα στους τελικούς της Stoiximan GBL, έπειτα από την προσφυγή του Παναθηναϊκού!

Το ΑΣΕΑΔ ενημέρωσε για την αποδοχή της πρόσθετης παρέμβασης που είχε κάνει η ΚΑΕ Ολυμπιακός υπέρ της Βάσως Τσαρούχα για τους τελικούς της περασμένης αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Stoiximan GBL!

Η ΚΕΔ την είχε ορίσει ως πρώτη διαιτητή στο 1ο παιχνίδι των «αιωνίων», με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός τότε να προσφεύγει ενώπιων του ΑΣΕΑΔ κατά του συγκεκριμένου ορισμού, λόγω της εκκρεμούς ποινικής διαδικασίας μεταξύ των μερών.

Η προσφυγή συζητήθηκε την 18η Ιουνίου 2026 ενώπιον του Γ’ Τμήματος του ΑΣΕΑΔ και την 22α Οκτωβρίου εκδόθηκε το διατακτικό της απόφασης που απορρίπτει την προσφυγή και κάνει δεκτή την πρόσθετη παρέμβαση των «ερυθρόλευκων» υπέρ της Τσαρούχα που βρίσκεται ανάμεσα στους έξι συλληφθέντες για την υπόθεση στημένων αγώνων στο ελληνικό μπάσκετ.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία το deal του ΑΠΟΕΛ με το επενδυτικό γκρουπ Σάββα Λιασή

Στην τελική ευθεία το deal του ΑΠΟΕΛ με το επενδυτικό γκρουπ Σάββα Λιασή

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η σπουδαία συμφωνία ανάμεσα σε σωματείο, εταιρεία ΑΠΟΕΛ και το επενδυτικό γκρουπ του Σάββα Λιασή.