Σλούκας: «Στο ΟΑΚΑ έχουμε πιθανότητες με τους Σέλτικς, αν θέλουν να λέγονται πρωταθλητές κόσμου, να έρθουν να μας κερδίσουν»!

Σλούκας: «Στο ΟΑΚΑ έχουμε πιθανότητες με τους Σέλτικς, αν θέλουν να λέγονται πρωταθλητές κόσμου, να έρθουν να μας κερδίσουν»!

Ο Κώστας Σλούκας και ο Κώστας Αντετοκούνμπο προκάλεσαν και αυτοί ανοιχτά τους Σέλτικς σε αγώνα με τον Παναθηναϊκό AKTOR με έπαθλο την κορυφή του κόσμου, λέγοντας ότι πιστεύουν πως στο ΟΑΚΑ η ομάδα τους έχει ελπίδες για να πάρει την νίκη.

Έχουν περάσει τρεις μήνες από τότε που η EuroLeague είπε ότι οι Σέλτικς δεν είναι πρωταθλητές κόσμου μέχρι να νικήσουν τον πρωταθλητή Ευρωπης, Παναθηναϊκό AKTOR.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR απάντησε επίσημα μέσω twitter ότι αυτό θα ήταν μία πραγματική πρόκληση, ο Σακίλ Ο'Νιλ αναδημοσίευσε ατάκα του Εργκίν Αταμάν ότι οι Σέλτικς πρέπει να νικήσουν τους "πράσινους" για να είναι πρωταθλητές κόσμου.

Τώρα, ήρθε η σειρά των Κώστα Σλούκα και Κώστα Αντετοκούνμπο να μιλήσουν για το θέμα.

Οι δύο διεθνείς μίλησαν στην κρατική τηλεόραση και κάποια στιγμή τέθηκε η ερώτηση για το αν ο Παναθηναϊκός AKTOR μπορεί να νικήσει τους Σέλτικς στο ΟΑΚΑ. Και αμφότεροι έδειξαν ότι πιστεύουν στις πιθανότητες της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Σλούκας ανέφερε: "Αν έρθουν στο ΟΑΚΑ (σ.σ οι Σέλτικς); Στο ΟΑΚΑ έχουμε πιθανότητες. Όπως έχει πει και ο κόουτς, αν θέλουν να λέγονται πρωταθλητές κόσμου, πρέπει να έρθουν να μας κερδίσουν".

Ο δε Κώστας Αντετοκούνμπο ανέφερε: "Να κερδίσουμε τους Σέλτικς; Μπορεί να πάμε παράταση και να τους κερδίσουμε".

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έλαμψε ο Ντουέ με δυο γκολ στη φιλική νίκη της Γαλλίας κόντρα στην Κολομβία

Έλαμψε ο Ντουέ με δυο γκολ στη φιλική νίκη της Γαλλίας κόντρα στην Κολομβία

Με τον Ντεζιρέ Ντουέ να σκοράρει τα δυο του πρώτα γκολ με το Εθνόσημο και τον Τιράμ να μοιράζει μια ασίστ και να πετυχαίνει και γκολ, η Γαλλία πανηγύρισε φιλική νίκη με σκορ 3-1 επί της Κολομβίας.