ΚΑΡΣΕΔΟ: «Μετά το πέναλτι και την κόκκινη, ήταν πολύ δύσκολο να ανταπεξέλθουμε»

ΚΑΡΣΕΔΟ: «Μετά το πέναλτι και την κόκκινη, ήταν πολύ δύσκολο να ανταπεξέλθουμε»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στην Boras Arena, μετά το τέλος του αγώνα Έλφσμποργκ-Πάφος FC, ο προπονητής της Πάφιακής ομάδας, Χουάν Κάρλος Καρσέδο.

Αναλυτικά:

«Σίγουρα δεν ήταν ο αγώνας που περιμέναμε, ούτε η έκβαση, ούτε το τελικό σκορ. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ σχετικά νωρίς και μας έβγαλε λίγο εκτός ψυχολογίας, παρότι ήρθαμε καλά προετοιμασμένοι αγωνιστικά και ψυχολογικά. Μετά τη φάση που τιμωρηθήκαμε διπλά με το πέναλτι και την κόκκινη στο ξεκίνημα του Β' ημιχρόνου, ήταν πολύ δύσκολο να ανταπεξέλθουμε και να ξαναμπούμε στον αγώνα, αν και το προσπαθήσαμε».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ατάκα Πετρίδη που θα συζητηθεί: «Ο Άρης ήταν η καλύτερη ομάδα που παίξαμε μέχρι τώρα»!

Ατάκα Πετρίδη που θα συζητηθεί: «Ο Άρης ήταν η καλύτερη ομάδα που παίξαμε μέχρι τώρα»!

Μιλώντας στην Cablenet μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με αντίπαλο τον Άρη, ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, τόνισε ότι ο Άρης ήταν καλύτερη ομάδα που αντιμετώπισε η ομάδα του στον πρώτο γύρο!