Ο Απόλλωνας δεν κατάφερε να βρει τους ποδοσφαιριστές που να κάνουν τη διαφορά στην περσινή σεζόν και το σχέδιο του απέτυχε.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η φετινή προετοιμασία πραγματοποιήθηκε ξανά με πολλά νέα πρόσωπα να ετοιμάζονται για να αποτελέσουν την ομάδα της νέας αγωνιστικής χρονιάς στα επίσημα ματς και τον προπονητή της ομάδας να αναλαμβάνει την μεγάλη πρόκληση ανοικοδόμησης του ρόστερ.
Ο κύριος Γκούλα επέλεξε ποδοσφαιριστές σε παραγωγική ηλικία και με γεμάτες σεζόν στα πρωταθλήματα που αγωνίστηκαν έχοντας σκοπό να μειώσει το ρίσκο ενισχύοντας ουσιαστικά το ρόστερ του με ποδοσφαιριστές που θα μπορεί να εμπιστευτεί για την 11άδα ανά πάσα συνθήκη.
Στην παρούσα φάση δεν μπορεί να κριθεί το έργο του προπονητή ανεξάρτητα από τα θετικά μηνύματα που βγαίνουν από το Κολόσσι. Το γήπεδο έχει την ουσιαστική αλήθεια και εκεί θα εξαχθούν τα συμπεράσματα για τον Απόλλωνα που προέρχεται από προβληματική σεζόν.
Έχοντας τον έλεγχο του αγώνα συνεχώς και τον Γιάννη ξανά σε εξαιρετικό βράδυ, η Εθνική μας επιβλήθηκε με 84-79 του Ισραήλ, κλείνοντας ραντεβού με τη Λιθουανία στα προημιτελικά του φετινού Ευρωμπάσκετ!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/09 @ 18:57
Προχώρησαν με την περίπτωση του Marcelino Carreazo στον Απόλλωνα.
04/09 @ 12:25
Βγήκε κι άλλο όνομα στη δημοσιότητα, ο οποίος φέρεται να είναι υποψήφιος για ένταξη στον Απόλλωνα. Πρόκειται για τον 25χρονο Κολομβιανό-Βενεζουελάνο Μαρσελίνιο Καρεάζο.
04/09 @ 10:00
Ενδιαφέρον από τον Απόλλωνα για τον Νόβιτσα Εράκοβιτς της Ομόνοιας προκύπτει σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.
04/09 @ 08:05
Πέρασε σχεδόν μια εβδομάδα, μετα τον «κάζο» του Απόλλωνα με την ομάδα Freedom24 Κρασάβα ΕΝΥ Ύψωνα στο γήπεδο «Άλφαμέγα».
02/09 @ 16:05
Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Νίκος Κίρζης πήγε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας την Δευτέρα και μίλησε με την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές.
02/09 @ 15:01
Σε ρυθμούς προετοιμασίας εισέρχονται οι Εθνικές ομάδες ενόψει των διεθνών αναμετρήσεων Σεπτεμβρίου. Συνολικά επτά ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα θα εκπροσωπήσουν τις εθνικές τους τις επόμενες ημέρες.
BEST OF THEMASPORTS