Lenos Kyriakou: Ο 28χρονος Παφίτης που αλλάζει τη luxury μόδα στην Κύπρο με τη Freezty
Η Freezty δεν είναι πλέον απλά ένα brand – είναι φαινόμενο.


«Ολοκληρώθηκαν οι διεθνείς υποχρεώσεις των ποδοσφαιριστών μας για τον Ιούνιο.
Δυο ποδοσφαιριστές μας δεν θα ξεχάσουν ποτέ την 8η Ιουνίου, αφού ο ένας πραγματοποίησε το επίσημο του διεθνές ντεμπούτο ενώ ο δεύτερος πέτυχε το πρώτο του τέρμα σε διεθνές επίπεδο.
Οι Ντανίλο Σπόλιαριτς και Γιώργος Μαλεκκίδης αγωνίστηκαν και στους δύο αγώνες της εθνικής Ανδρών Κύπρου απέναντι σε Μολδαβία και Σαν Μαρίνο, με τον Σπόλιαριτς να πετυχαίνει το πρώτο του τέρμα με τα χρώματα της ομάδας Ανδρών, ενώ ο Μαλεκκίδης πραγματοποίησε το επίσημο του ντεμπούτο με την Εθνική στον αγώνα του Σαββάτου (08/06) με αντίπαλο την Μολδαβία.
Δύο συμμετοχές πραγματοποίησε και ο αρχηγός της ομάδας μας Χάμπος Κυριάκου, ενώ στον πάγκο παρέμεινε ο Δημήτρης Δημητρίου.
Συγχαίρουμε τους δύο ποδοσφαιριστές για τα σημαντικά ορόσημα που σημείωσαν στην καριέρα τους και τους ευχόμαστε ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον».
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις