Ένας μεγάλος κύκλος βραβεύσεων ολοκληρώνεται αύριο με τη σφραγίδα του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο λόγος για τα «PASP BEST11 U19 A’ DIVISION AWARDS 2023/24», τα οποία θα μεταδοθούν από την Cablenet αύριο, Πέμπτη 13 Ιουνίου στις 20:00, με τους νεαρούς αστέρες να επιβραβεύονται για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ο ΠΑ.Σ.Π. σας παρουσιάζει σήμερα τους 33 ποδοσφαιριστές που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους, από τους οποίους θα βραβευτούν οι πρώτοι έντεκα του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Α’ Κατηγορίας Cablenet, όπως επιλέγηκαν μέσα από τις ψηφοφορίες των αρχηγών των ομάδων, των προπονητών, καθώς και της δημοσιογραφικής ομάδας των καναλιών Cablenet Sports.

Οι 33 ποδοσφαιριστές αγωνίζονται σε δέκα ομάδες, κάτι που δείχνει την ποιότητα που υπάρχει στα ρόστερ. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές ανήκουν στους «αιώνιους», με την Ομόνοια να υπερτερεί κατά έναν του ΑΠΟΕΛ (εφτά έναντι έξι)!

Ακολουθούν η Πάφος F.C. και η ΑΕΚ, ομάδες οι οποίες έχουν από τέσσερις… εκπροσώπους ανάμεσα στους 33, από τα ρόστερ του Απόλλων, της ΑΕΛ και της Ανόρθωσης συναντάμε από τρεις παίκτες, ενώ από έναν έχουν οι Καρμιώτισσα, Αγία Νάπα και Άρης. Αναλυτικά:

Ομόνοια: Παναγιώτης Ανδρέου, Κωνσταντίνος Παντελή, Tahsin Ozler, Ανδρέας Νικολάου, Ευριπίδης Πέπης, Χρύσης Ευαγγέλου, Αναστάσιος Γιαννακού.
ΑΠΟΕΛ: Κωνσταντίνος Γιαννακού, Παναγιώτης Καττιρτζής, Χαράλαμπος Καττιρτζής, Γιώργος Σωκράτους, Κωνσταντίνος Πουρσαϊτίδης, Χρίστος Ηροδότου.
Πάφος FC: Glebs Patika, Ikker Julian Dos Santos, Antonio Cikac, Χρίστος Εύζωνα.
ΑΕΚ: Λάμπρος Μιχαήλ Κωνσταντή, Ανδρέας Λαός, Ανδρέας Καψής, Νικήτας Παπακωνσταντίνου.
ΑΕΛ: Λεόντιος Ζαχαρία, Σάββας Χριστοδούλου, Λάμπρος Γενεθλίου.
Ανόρθωση: Ευαγόρας Χαραλάμπους, Αναστάσιος Πισιήας, Γιώργος Ιωάννου.
Απόλλων: Σάββας Σοφοκλέους, Κωνσταντίνος Στυλιανού, Koren Klein.
Αγία Νάπα: Ευστάθιος Γιανναρά.
Άρης: Νικόλας Γιάλλουρος.
Καρμιώτισσα: Ανδρέας Βιολάρης.

Καλύτερος κόουτς
Πέραν από την ανακοίνωση της καλύτερης ενδεκάδας, θα βραβευτεί και ο καλύτερος προπονητής του πρωταθλήματος. Και σε αυτή την περίπτωση, λήφθηκαν υπόψη οι ψηφοφορίες των αρχηγών ποδοσφαιριστών και των προπονητών, καθώς και της δημοσιογραφικής ομάδας της Cablenet.

Πρώτος σκόρερ
Θυμίζουμε ότι η βράβευση του πρώτου σκόρερ του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Α’ Κατηγορίας Cablenet πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20/04/2024, στο πλαίσιο της απονομής του τίτλου. Εκ μέρους του ΠΑ.Σ.Π. ο Λοΐζος Χρυσοστόμου παρέδωσε το βραβείο στον 19χρονο Λετονό Glebs Patika, ο οποίος πέτυχε 25 γκολ, δέκα περισσότερα από τον Λάμπρο Μιχαήλ Κωνσταντή της ΑΕΚ.

Ευχαριστίες
Το διοικητικό συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών ευχαριστεί τη CNP Cyprialife, χορηγό των «PASP BEST11 U19 A’ DIVISION AWARDS 2023/24», τον χορηγό μετάδοσης, την Cablenet, καθώς και τους δωροθέτες που είναι το κατάστημα Sneak Freaks x Divinity Clothing και τα Blue Pharmacies, αντιπρόσωποι των προϊόντων Lander Polar Ice και PharmaLEAD.

Από ιστοσελίδα ΠΑΣΠ

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εθνική Παίδων Κ-15: Κλήση για περιφερειακές προπονήσεις Λευκωσίας-ThemaSports
21/06 @ 19:30

Εθνική Παίδων Κ-15: Κλήση για περιφερειακές προπονήσεις Λευκωσίας

Μετά τις περιφερειακές προπονήσεις της Εθνικής Παίδων Κ-15 σε Λεμεσό - Πάφο και Λάρνακα - Αμμόχωστο, σειρά παίρνει η Λευκωσία. Οι προπονήσεις θα γίνουν στις 25 - 26 - 27 και 28 Ιουνίου.

Τα νέα καθήκοντα του Σάνι Κίνγκσλεϊ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
19/06 @ 17:46

Τα νέα καθήκοντα του Σάνι Κίνγκσλεϊ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ ενημέρωσε για τα νέα καθήκοντα του Σάνι Κίνγκσλεϊ.

ΕΝΠ: Εγγραφές και πρόγραμμα των ακαδημιών-ThemaSports
13/06 @ 21:39

ΕΝΠ: Εγγραφές και πρόγραμμα των ακαδημιών

Η Ακαδημία ΕΝΠ Παραλίμνι Kids Soccer ανακοίνωσε την έναρξη των εγγραφών για τη νέα περίοδο.

Συστάσεις ΚΟΑ σε αθλητές και αθλουμένους λόγω των εξαιρετικά υψηλών θερμοκρασιών-ThemaSports
13/06 @ 19:12

Συστάσεις ΚΟΑ σε αθλητές και αθλουμένους λόγω των εξαιρετικά υψηλών θερμοκρασιών

Σημαντική ανακοίνωση από τον ΚΟΑ, ο οποίος συστήνει όπως αποφεύγεται εντελώς η άσκηση σε υπαίθριο χώρο για τις ώρες που βρίσκονται σε ισχύ οι προειδοποιήσεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες.

Ούγγροι στην Ακαδημία της Ένωσης  (Φωτογραφία)-ThemaSports
12/06 @ 23:05

Ούγγροι στην Ακαδημία της Ένωσης (Φωτογραφία)

Οι επικεφαλής της Ακαδημίας της Ένωσης είναι από την Ουγγαρία

ΚΟΑ προς ΚΟΠ: Αλλαγή κριτηρίων για επιχορήγηση μισθοδοσίας προπονητών (ΦΩΤΟΣ)-ThemaSports
12/06 @ 13:30

ΚΟΑ προς ΚΟΠ: Αλλαγή κριτηρίων για επιχορήγηση μισθοδοσίας προπονητών (ΦΩΤΟΣ)

Αλλάζει ο τρόπος και τα κριτήρια που θα επιχορηγούνται οι τεχνικοί των εκκολαπτηρίων των ποδοσφαιρικών ομάδων από το πρόγραμμα ΕΣΥΑΑ (Εθνικό Σχέδιο Υποστήριξης Αναπτυξιακού Αθλητισμού).

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ