Τα ποσά που θα κερδίσουν οι σύντροφοι των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Αγγλίας με κάθε φωτογραφία που θα ποστάρουν στο Instagram μέσα από τα γήπεδα του Euro 2024.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τη δυνατότητα να βγάλουν πολλές χιλιάδες ευρώ θα έχουν οι σύζυγοι και σύντροφοι των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Αγγλίας κατά τη διάρκεια του Euro 2024.

Μέσα από κάθε τους ποστ από τα γήπεδα της Γερμανίας οι αγαπημένες των αθλητών θα μπορούν να κερδίσουν πολλά χρήματα μέσα από χορηγούμενες αναρτήσεις.

Χρησιμοποιήθηκε ένας υπολογιστής influencer marketing για να διαπιστωθεί πόσα χρήματα θα μπορούσαν να κερδίσουν οι WAGs της 26μελούς ομάδας.

Στην πρώτη θέση της λίστας βρίσκεται η Ντάνι Ντάιερ, σύντροφος του Τζάροντ Μπόουεν. Οι 3.8 εκατομμύρια ακόλουθοι στο προφίλ της στο Instagram μπορούν να της προσφέρουν μέχρι και 19.000 ευρώ ανά ποστάρισμα.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ♡ Dani Dyer ♡ (@danidyerxx)

Η σύντροφος του Αλεξάντερ-Άρνολντ της Λίβερπουλ, Άιρις Λο, που μετρά 765.000 followers στην πλατφόρμα, βρίσκεται στην δεύτερη θέση, καθώς μπορεί να κερδίσει 6.000 ευρώ ανά φωτογραφία που θα αναρτά.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iris Law 🧼🧊 (@lirisaw)

Στην τρίτη θέση του πίνακα βρίσκεται η Ολλανδέζα influencer και μοντέλο, Λάουρα Σέλια, που φαίνεται να είναι σε σχέση με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Η 25χρονη κοπέλα διαθέτει 500.000 ακόλουθους στον λογαριασμό της στο Instagram, αριθμός που θα της προσφέρει κάτι παραπάνω από 4.000 ευρώ ανά ποστάρισμα μέσα από τα γερμανικά γήπεδα.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Celia (@lauraceliav)

Ακολουθεί η σύζυγος του αρχηγού της ομάδας, Χάρι Κέιν, Κέιτ, όπου οι 292.000 followers μπορούν να να της προσφέρουν 346.434 ευρώ για κάθε χορηγούμενη ανάρτηση.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @katekanex

Η δεκάδα της μελέτης συμπληρώνεται από την σύζυγο του Τζόρνταν Πίκφορντ, την φίλη του Ντέκλαν Ράις, την σύντροφο του Λουκ Σο, το έτερον ήμισυ του Κόνορ Γκάλαχερ, την σύζυγο του Κάιλ Γουόκερ και την αγαπημένη του Μπουκαγιό Σάκα.

Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε: "Οι σύζυγοι και οι φίλες των ποδοσφαιριστών έχουν επιρροή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λόγω της μεγάλης προβολής τους και της σύνδεσής τους με εξέχουσες προσωπικότητες.

Ο λαμπερός τρόπος ζωής τους, οι στιλιστικές επιλογές τους και το... κουτσομπολιό που υπάρχει πάντα γύρω από τις σχέσεις τους προσελκύουν μεγάλο κοινό", δικαιολογώντας τα υπέρογκα ποσά, που θα δοθούν από τους ενδιαφερόμενους χορηγούς.

Πηγή: sport24.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπέρ του Σάουθγκεϊτ ο Κέιν: «Ο κατάλληλος για την εθνική Αγγλίας»-ThemaSports
24/06 @ 14:45

Υπέρ του Σάουθγκεϊτ ο Κέιν: «Ο κατάλληλος για την εθνική Αγγλίας»

Απόλυτη στήριξη του Χάρι Κέιν στον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Ζόμερ: «Θα ήταν ωραία να παίξουμε με την Ιταλία στους 16»-ThemaSports
24/06 @ 11:55

Ζόμερ: «Θα ήταν ωραία να παίξουμε με την Ιταλία στους 16»

Για το ενδεχόμενο η Ελβετία να αντιμετωπίσει την Ιταλία στους «16» του EURO μίλησε ο Γιαν Ζόμερ.

«Εκστρατεία» σχεδόν 100.000 Αλβανών στο Ντίσελντορφ!-ThemaSports
24/06 @ 11:02

«Εκστρατεία» σχεδόν 100.000 Αλβανών στο Ντίσελντορφ!

Οι Αλβανοί κάνουν... απόβαση στο Ντίσελντορφ εν όψει της σημερινής αναμέτρησης με την Ισπανία.

Αλβανία-Ισπανία: Συνάντηση με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον στο Ντίσελντορφ-ThemaSports
24/06 @ 10:34

Αλβανία-Ισπανία: Συνάντηση με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον στο Ντίσελντορφ

Πέφτει η αυλαία του 2ου ομίλου στο Euro 2024, με Αλβανία και Ισπανία να τίθενται αντιμέτωπες στο Ντίσελντορφ (22:00) για την 3η και τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης της διοργάνωσης!

Η τρελή ευστοχία του λυτρωτή Φίλκρουγκ που έγραψε ιστορία-ThemaSports
24/06 @ 09:15

Η τρελή ευστοχία του λυτρωτή Φίλκρουγκ που έγραψε ιστορία

Η Γερμανία τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της στο Euro 2024, με τον Νίκλας Φίλκρουγκ να είναι ο απόλυτος λυτρωτής της Μάνσαφτ, ισοφαρίζοντας την Ελβετία στις καθυστερήσεις. Αυτές είναι οι τρελές επιδόσεις του στη διοργάνωση.

Κροατία-Ιταλία: Πρόωρος τελικός, έτσι όπως τα… έκαναν!-ThemaSports
24/06 @ 10:01

Κροατία-Ιταλία: Πρόωρος τελικός, έτσι όπως τα… έκαναν!

Καθοριστική αναμέτρηση για την πορεία τους στο Euro 2024 δίνουν το βράδυ της Δευτέρας (24/6, 22:00) οι Κροατία και Ιταλία.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ