Λεβερκούζεν – Στουτγκάρδη 2-2: Ούτε τώρα, ούτε ποτέ - Κράτησε το αήττητο με γκολ στο 97’ η ομαδάρα του Αλόνσο! (video)

Λεβερκούζεν – Στουτγκάρδη 2-2: Ούτε τώρα, ούτε ποτέ - Κράτησε το αήττητο με γκολ στο 97’ η ομαδάρα του Αλόνσο! (video)

ΑΡΝΕΙΤΑI ΝΑ ΧΑΣΕΙ! Η εκπληκτική Στουτγκάρδη του Χένες παραλίγο να υποχρεώσει την ομαδάρα του Αλόνσο στην πρώτη της ήττα μετά από 45 παιχνίδια. Όμως, ο Άντριχ ισοφάρισε στο 97’ (2-2) για να κρατήσει όρθιο το ιστορικό αήττητο που τρέχουν οι «ασπιρίνες»!

Στη Bay Arena, η «Neverlusen» υποδεχόταν την εξίσου εξαιρετική τη φετινή χρονιά, Στουτγκάρδη. Έχοντας εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο και με το «μυαλό» της στον ημιτελικό της Πέμπτης (02/05, 22:00) η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο, παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές, προκειμένου να διατηρήσει «φρέσκιες» πολύτιμες μονάδες, όπως οι ΚόβαρΣτάνισιτςΒιρτς και Μπόνιφεϊς. Οι Σουηβοί ήταν αυτοί που αιφνιδίασαν τις «ασπιρίνες» με δύο γκολ των Φιούριχ (47’) και Ουντάβ (57’).






Οι παίκτες του Αλόνσο κράτησαν τη μπάλα περισσότερο στα πόδια τους και πίεσαν κατορθώνοντας να μειώσουν σε 2-1. Σκόρερ ο Αντλί με διαγώνιο σουτ στο 62’.

Περίπου στο 75’ εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο οι Βιρτς και Μπόνιφεϊς, με την Λεβερκούζεν να φτάνει σε τέρμα ισοφάρισης, το οποίο όμως ακυρώθηκε. Το 2-1 έδειχνε να παραμένει έως το τέλος.

Όμως, η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο το έκανε πάλι, βρήκε γκολ στην αγαπημένη της στιγμή.... στις καθυστερήσεις! Ισοφάρισε σαδιστικά με γκολ του Άντριχ στο 97' και διεύρυνε το αήττητο στα 46 παιχνίδια, σκορπίζοντας απογοήτευση στον Σεμπάστιαν Χένες, ο οποίος έφτασε πολύ κοντά στο να γράψει ένα μικρό έπος.



Με αυτό το τρόπο, το εκπληκτικό σερί της Λεβερκούζεν, δεν ανακόπηκε ούτε σήμερα, με το ενδιαφέρον να έχει πλέον στραφεί στα προσεχή παιχνίδια με τη Ρόμα για το Europa League.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Λεβερκούζεν (Τ. Αλόνσο): Χραντέτσκι, Ταψόμπα, Κοσούνου, Τα (46’ Χινκάπιε), Φρίμπονγκ (89’ Τέλα), Άντριχ, Παλάσιος, Γκριμάλδο (89’ Στάνισιτς), Χόφμαν (74’ Βιρτς), Αντλί, Σικ (74’ Μπόνιφεϊς).

Στουτγκάρδη (Σ. Χένες): Νίμπελ, Στεργίου (80’ Ρουό), Άντον, Ίτο, Λέβελινγκ (90’ Στρένζελ), Μιλό (74’ Νταχούντ), Καραζόρ, Φιούριχ (81’ Μβούμπα) , Μίτελσταντ, Ουντάβ (74’ Γου-γεόνγκ), Γκιρασί.

www.bnsports.gr

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα ετοιμάζονται για... μάχη - Αυτός είναι ο παίκτης που τρελαίνει την ποδοσφαιρική Ευρώπη

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα ετοιμάζονται για... μάχη - Αυτός είναι ο παίκτης που τρελαίνει την ποδοσφαιρική Ευρώπη

Ο Μπράουν έχει κάνει όλη την Ευρώπη να συζητάει για αυτόν, με τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Γιουνάιτεντ να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.