Σε μία αναμέτρηση για γερά νεύρα, η Κηφισιά γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα (27/04, 2-3), αποτέλεσμα που την «ρίχνει» οριστικά στην Super League 2. Δοκάρια και ακυρωμένα γκολ για την ομάδα του Κώστα Μπράτσου που στοίχισαν τελικά την παραμονή, μετά το γκολ-ταφόπλακα του Ροσέρο στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Κηφισιά υποδέχθηκε στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» τον υποβιβασμένο ΠΑΣ Γιάννινα για την 6η αγωνιστική των Play Outs της Stoiximan Super League. Οι γηπεδούχοι, με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την ανατροπή απέναντι στον Ατρόμητο ήθελαν μόνο νίκη για να έχουν ελπίδες παραμονής στην κατηγορία.

Στα πρώτα λεπτά του ματς, και οι δύο ομάδες ήταν απειλητικές, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να έχει τη μεγαλύτερη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ.

Στο 13’, ο Ροσέρο γύρισε την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής, αλλά ο Κύρκος, αμαρκάριστος, πλάσαρε ψηλά άουτ. 

 
 


Η Κηφισιά έψαχνε το γκολ κυρίως από στημένες φάσεις και από μία τέτοια κατάφερε να προηγηθεί. Στο 26’, ο Νίνης ανέλαβε να εκτελέσει φάουλ λίγο έξω από την περιοχή του Αθανασίου, δοκίμασε με απευθείας σουτ και νίκησε τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ που δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το γκολ.  

 


Παρ’ όλα αυτά, οι Γιαννιώτες δεν παράτησαν το ματς. Η απάντηση ήταν άμεση, ο ΠΑΣ αναπτύχθηκε υποδειγματικά, ο Κόντε έβγαλε με τακουνάκι τετ-α-τετ τον Ροσέρο και ο Κολομβιανός «τσίμπησε» την μπάλα στέλνοντάς την στα δίχτυα για το 1-1 στο 36ο λεπτό. 

 


Λίγο πριν από το ημίχρονο, ο Κώστας Μπράτσος προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή, με τον Κλωναρίδη να περνάει εκτός με πρόβλημα τραυματισμού και τον Γκόμπελιτς να τον αντικαθιστά.

Στην επανάληψη, η Κηφισιά έφτασε μία «ανάσα» από το δεύτερο γκολ στο 53’, αλλά ο Τετέι από πλεονεκτική θέση σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασίου, ο οποίος μάλιστα κτάφερε να αγγίξει την μπάλα. 

 


Με τον χρόνο να περνά, το άγχος άρχισε να κυριεύει τους παίκτες της Κηφισιάς που «μπλόκαραν» επιθετικά. Στο 64’, οι γηπεδούχοι κατάφεραν, μετά από φάση διαρκείας, να πάρουν το ξανά το προβάδισμα, με τον Πρίτσα να σκοράρει, αλλά τον VAR να επεμβαίνει καταλογίζοντας επιθετικό φάουλ. 

 


Και εκεί που η ομάδα του Μπράτσου πίεζε ασφυκτικά τον ΠΑΣ, οι Γιαννιώτες έκαναν την ανατροπή από το… πουθενά με σκόρερ τον Μπεγκαλά, μετά από ωραίο τακουνάκι του Τζίνο στο 74’, με τους δύο παίκτες να έχουν μόλις περάσει στον αγώνα. 

 
 


Η αναμέτρηση όμως επιφύλασσε κι άλλες συγκινήσεις. Στο 79’, ο Οζέγκοβιτς κέρδισε πέναλτι μετά το μαρκάρισμα του Μπεγκάλα. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 2-2. 

 
 


Στο 85’, η Κηφισιά πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Ματέους, το οποίο όμως ακυρώθηκε ξανά, αυτή τη φορά για οφσάιντ.

Η απόλυτη «ψυχρολουσία» ήρθε για την Κηφισιά στις καθυστερήσεις, με τον Ροσέρο να σκοράρει μετά από ωραία ατομική προσπάθεια, «σβήνοντας» κάθε ελπίδα παραμονής για την ομάδα του Μπράτσου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κηφισιά (Κ. Μπράτσος): Νικοπολίδης, Κλωναρίδης (41’ Γκόμπελιτς), Βαφέας, Σπίνος, Μιλίτσεβιτς, Σολόα (81’ Γιόβαντσιτς), Πρίτσας, Νίνης (46’ Μενέντες), Ματέους Σάντος, Τετέι, Οζέγκοβιτς

ΠΑΣ Γιάννινα (Γ. Γεωργουλόπουλος): Αθανασίου, Πανάγου, Σαμποτσίνσκι, Εραμούσπε, Κιάκος (71’ Σόρια), Καραχάλιος (71’ Μπεγκάλα), Λιάσος, Τζίμας (67’ Τζίνο), Κύρκος (67’ Μίνα), Ροσέρο, Κόντε (88’ Παμλίδης)

Άρτεμις Κλεφτάκη
www.bnsports.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαρινάκης: «Πάμε να το σηκώσουμε για την Ελλάδα μας»-ThemaSports
10/05 @ 01:15

Μαρινάκης: «Πάμε να το σηκώσουμε για την Ελλάδα μας»

Δακρυσμένος από χαρά και συγκίνηση, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε μήνυμα... κούπας μετά το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα, ζητώντας τη στήριξη όλων των Ελλήνων στον τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας. «Να το σηκώσουμε για την Ελλάδα μας, για τον Θρύλο μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ιμπόρα: «Ευτυχισμένος που βοήθησα τον Ολυμπιακό να γράψει ιστορία»-ThemaSports
10/05 @ 01:07

Ιμπόρα: «Ευτυχισμένος που βοήθησα τον Ολυμπιακό να γράψει ιστορία»

Ο Βιθέντε Ιμπόρα μίλησε για την περηφάνια που αισθάνεται μετά την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League.

Ολυμπιακός: Χαμός στα αποδυτήρια των ερυθρόλευκων μετά την πρόκριση στον τελικό του Conference League (BINTEO)-ThemaSports
10/05 @ 01:00

Ολυμπιακός: Χαμός στα αποδυτήρια των ερυθρόλευκων μετά την πρόκριση στον τελικό του Conference League (BINTEO)

Ένας μικρός χαμός επικράτησε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού από τους πανηγυρισμούς των ποδοσφαιριστών των "ερυθρόλευκων" που χόρευαν χωρίς σταματημό.

Μπαρτζώκας: «Ιστορική στιγμή - Πάμε για το 2/2 σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ»-ThemaSports
10/05 @ 00:55

Μπαρτζώκας: «Ιστορική στιγμή - Πάμε για το 2/2 σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ»

Για την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, λέγοντας πως είναι μία ιστορική στιγμή.

Τζολάκης: «Δεν το πίστευε κανείς στο ξεκίνημα της σεζόν»-ThemaSports
10/05 @ 00:51

Τζολάκης: «Δεν το πίστευε κανείς στο ξεκίνημα της σεζόν»

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης μίλησε για την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League, τονίζοντας ότι στο ξεκίνημα της σεζόν δεν το πίστευε κανείς.

Ολυμπιακός: Πανζουρλισμός στο Πασαλιμάνι για την πρόκριση στον τελικό (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
10/05 @ 00:45

Ολυμπιακός: Πανζουρλισμός στο Πασαλιμάνι για την πρόκριση στον τελικό (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στον τελικό του Europa Conference League και οι φίλαθλοι του κατέκλυσαν το Πασαλιμάνι για να πανηγυρίσουν τον ιστορικό θρίαμβο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ