Η Νιούκαστλ «ξύπνησε» με… Νταμπίζα, γυρνώντας πίσω στο 2002!

Η Νιούκαστλ «ξύπνησε» με… Νταμπίζα, γυρνώντας πίσω στο 2002!

Πώς να ξεχαστεί αυτή η κεφαλιά του Νίκου Νταμπίζα κόντρα στη Σάντερλαντ; Η Νιούκαστλ την… επανέφερε στο προσκήνιο, 22 χρόνια αργότερα!

Επιστροφή στα… παλιά για τη Νιούκαστλ και μάλιστα, με ελληνικό «χρώμα»! Οι «καρακάξες» θυμήθηκαν, με μία ανάρτησή τους στο twitter, το γκολ που είχε σημειώσει ο Νίκος Νταμπίζας στην έδρα της Σάντερλαντ, ακριβώς πριν από 22 χρόνια, στις 24 Φεβρουαρίου του 2002!

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, είχε σκοράρει τότε στο ντέρμπι με κεφαλιά, χαρίζοντας τη νίκη στο σύνολο του Σερ Μπόμπι Ρόμπσον, με 0-1, για την 27η αγωνιστική της Premier League.

Φυσικά, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη χαρά του και πανηγύρισε έξαλλα, βγάζοντας τη φανέλα του!

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΠΟΕΛ: Μια ανάσα από τον Κροάτη Όλιβερ Ζελένικα!

ΑΠΟΕΛ: Μια ανάσα από τον Κροάτη Όλιβερ Ζελένικα!

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η απόκτηση τερματοφύλακα από τον ΑΠΟΕΛ, με τον 33χρονο Κροάτη Όλιβερ Ζελένικα να προβάλλει ως ο εκλεκτός.