ΣΑΤΣΙΑΣ: «Θα ήταν άδικο να χάναμε - Δείξαμε χαρακτήρα και μεγάλα αποθέματα»

ΣΑΤΣΙΑΣ: «Θα ήταν άδικο να χάναμε - Δείξαμε χαρακτήρα και μεγάλα αποθέματα»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο Δασάκι, μετά το τέλος του αγώνα Εθνικός-Ομόνοια, ο προπονητής της Αχνιώτικης ομάδας, Μαρίνος Σατσιάς.

Αναλυτικά:

«Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας, το να ισοφαρίζεις ένα παιχνίδι κόντρα στην ροή του αγώνα όταν τα πράγματα ήταν εναντίον μας, δεν είναι εύκολο. Παίζουμε και απόλαμβάνουμε το ποδόσφαιρο, σήμερα θα ήταν άδικο να χάναμε. Δείξαμε χαρακτήρα και μεγάλα αποθέματα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Απόστολο αλλά και στον πρόεδρο, αυτοί οι δύο είναι τα πάντα. Είναι δίπλα στην ομάδα και βοηθούν απίστευτα. Όπως και ο Χρήστος Πογιατζής, θέλω να ευχαριστήσω αυτούς τους τρεις ανθρώπους. Εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι και στην Ομόνοια καλή συνέχεια».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Λίσι: «Δύσκολο αλλά πρέπει να βρούμε έναν παίκτη επιπέδου Κωνσταντέλια - Να έχουμε την ίδια ταχύτητα με την Μπραν»

Λίσι: «Δύσκολο αλλά πρέπει να βρούμε έναν παίκτη επιπέδου Κωνσταντέλια - Να έχουμε την ίδια ταχύτητα με την Μπραν»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Αλέσιο Λίσι στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με τη Μπραν και τι είπε για την απώλεια του Ντέλια.