Το κλίμα εσωστρέφειας «αγγίζει» και τον Γκαγιέχο…

Το κλίμα εσωστρέφειας «αγγίζει» και τον Γκαγιέχο…

Δημιουργήθηκε κλίμα εσωστρέφειας στην Ανόρθωση, μετά την ήττα της Κυριακής από τον Άρη. Μια από τις αφορμές ήταν το ότι ο Νταβίτ Γκαγιέχο, αποφάσισε να συμπεριλάβει στην αποστολή τον Τσίκο Μπάνζα, αλλά να μην τον χρησιμοποιήσει…

Για να του στείλει μήνυμα φυσικά, ότι κανείς δεν μπορεί να βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα.

Ένας προπονητής που σέβεται τον εαυτό του και θέλει παράλληλα να στείλει μήνυμα ότι αυτός είναι αφεντικό μέσα στα αποδυτήρια, λειτουργεί με τον τρόπο που επέλεξε ο Γκαγιέχο.

Έστω κι αν η Ανόρθωση «φώναζε» προχθές στο γήπεδο «Άλφαμέγα» ότι είχε την ανάγκη, ενός παίχτη με τα χαρακτηριστικά του Τσίκο.

Κάποιοι οπαδοί έγραψαν στα Σόσιαλ και είπαν σε ραδιοφωνικές εκπομπές, ότι θα μπορούσε ο Ισπανός κόουτς να έκανε «σκόντο» στις αρχές του και να… έριχνε στο γήπεδο τον Αγκολέζο.

Εμείς διαφωνούμε με αυτή την άποψη. Ορθά έπραξε ο Γκαγιέχο, αναλύσαμε πιο πάνω το γιατί…

Ακούσαμε επίσης οπαδούς, να μιλούν για εμμονές του προπονητή, κριτικάροντας τον για το ότι δεν επέλεξε κάποιο κλασικό κεντρικό χαφ, αλλά τον Κίκο. Ήταν στον πάγκο και δεν μπήκαν ούτε αλλαγή οι Τιουνέ και Χρυσοστόμου.

Στα δικά μας μάτια, ο Πορτογάλος ανταποκρίθηκε ικανοποιητικά στα καθήκοντα του, δεν θεωρούμε ότι το μεγάλο πρόβλημα της Κυρίας προχθές ήταν ο άξονας της μεσαίας γραμμής.

Πηγαίνοντας σε ένα άλλο ζήτημα, που αναδείχθηκε βασικά μέσα από μια συνέντευξη του προέδρου Αντρέα Σάντη στο podcast «O Συνήγορος του Φοίνικα», αυτό που αφορά στις συζητήσεις με τον Γκαγιέχο για ανανέωση συμβολαίου.

Ο διοικητικός ηγέτης της Ανόρθωσης, το έχουμε πει και ραδιοφωνικά, θα μπορούσε να το βγάλει πολύ πιο προσεκτικά και με περισσότερο τακτ, στον αέρα. Δεν το είπε ξεκάθαρα, αλλά άφησε να εννοηθεί ότι είναι λίγο υπερβολικός στις οικονομικές του απαιτήσεις ο βραχύσωμος κόουτς.

Στην παρούσα χρονική συγκυρία, δεν χρειαζόταν να προστεθεί στο «μενού» των θεμάτων που προκαλούν συζητήσεις στις τάξεις του κόσμου και το κεφάλαιο που αφορά το μέλλον του Γκαγιέχο.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Β' Κατηγορία - 1η αγων. Β' φάσης: Συνέχεια με δύο ματς για τον Α' και τρία για τον Β' 'Ομιλο - (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ)

Β' Κατηγορία - 1η αγων. Β' φάσης: Συνέχεια με δύο ματς για τον Α' και τρία για τον Β' 'Ομιλο - (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ)

Με πέντε παιχνίδια, δύο για τον πρώτο και τρία για τον δεύτερο όμιλο, συνεχίζεται σήμερα (17/01) η 1η αγωνιστική της Β' φάσης του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας.