ΑΕΛ: ΟΛΑ για την πρόκριση (Πιθανή ενδεκάδα)

ΑΕΛ: ΟΛΑ για την πρόκριση (Πιθανή ενδεκάδα)

Η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα (19:00, LIVE Themasports) για τους «16» του Κυπέλλου Coca-Cola.

Πρόκειται για «τελικό» καθώς η ομάδα στο πρωτάθλημα έχει μείνει πολύ πίσω στην βαθμολογία και η μόνη της διέξοδος είναι του Κύπελλο.

Αντιλαμβάνονται άπαντες στο «στρατόπεδο των γαλαζοκιτρίνων» και στόχος τους είναι να δώσουν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο του «Αλφαμέγα», ώστε να πάρουν την πρόκριση.

Η απομάκρυνση του Τόνι Κόσκελα, με τον Αλέξη Γαρπόζη να αναλαμβάνει τα ηνία, άλλαξε το κλίμα στην ομάδα. Ο Κύπριος τεχνικός στις προπονήσεις που έγιναν υπό τις οδηγίες του, έδωσε μεγάλη έμφαση στο κομμάτι της ψυχολογίας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γαρπόζης δεν υπολογίζει τους Ντέγοεστ και Μπάστο.

Πιθανή ενδεκάδα: Ολιβέιρα, Φραντζής, Ντε Λούκας, Φιλίποβιτς, Τζάλμα, Μεντόγιεβιτς, Σέρνιτς (Μεντόσα), Παπαφώτης, Κα, Μακρής, Μίντσεβ.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Χάρης Λοϊζίδης: «Έχουμε δυνατότητες, περιμένουμε αποτελέσματα»

Χάρης Λοϊζίδης: «Έχουμε δυνατότητες, περιμένουμε αποτελέσματα»

Την πίστη τους προς τις δυνατότητες της ομάδας εξέφρασε ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Χάρης Λοϊζίδης. Ο κ. Λοϊζίδης ήταν παρών στην πρώτη προπόνηση και μίλησε προς τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία, στέλνοντας τους το μήνυμα πως η ομάδα μας μπορεί να πετύχει τη διάκριση μέσω του Nations League.