Πόλυς Χαραλάμπους

Δημιουργήθηκε κλίμα εσωστρέφειας στην Ανόρθωση, μετά την ήττα της Κυριακής από τον Άρη. Μια από τις αφορμές ήταν το ότι ο Νταβίτ Γκαγιέχο, αποφάσισε να συμπεριλάβει στην αποστολή τον Τσίκο Μπάνζα, αλλά να μην τον χρησιμοποιήσει…

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για να του στείλει μήνυμα φυσικά, ότι κανείς δεν μπορεί να βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα.

Ένας προπονητής που σέβεται τον εαυτό του και θέλει παράλληλα να στείλει μήνυμα ότι αυτός είναι αφεντικό μέσα στα αποδυτήρια, λειτουργεί με τον τρόπο που επέλεξε ο Γκαγιέχο.

Έστω κι αν η Ανόρθωση «φώναζε» προχθές στο γήπεδο «Άλφαμέγα» ότι είχε την ανάγκη, ενός παίχτη με τα χαρακτηριστικά του Τσίκο.

Κάποιοι οπαδοί έγραψαν στα Σόσιαλ και είπαν σε ραδιοφωνικές εκπομπές, ότι θα μπορούσε ο Ισπανός κόουτς να έκανε «σκόντο» στις αρχές του και να… έριχνε στο γήπεδο τον Αγκολέζο.

Εμείς διαφωνούμε με αυτή την άποψη. Ορθά έπραξε ο Γκαγιέχο, αναλύσαμε πιο πάνω το γιατί…

Ακούσαμε επίσης οπαδούς, να μιλούν για εμμονές του προπονητή, κριτικάροντας τον για το ότι δεν επέλεξε κάποιο κλασικό κεντρικό χαφ, αλλά τον Κίκο. Ήταν στον πάγκο και δεν μπήκαν ούτε αλλαγή οι Τιουνέ και Χρυσοστόμου.

Στα δικά μας μάτια, ο Πορτογάλος ανταποκρίθηκε ικανοποιητικά στα καθήκοντα του, δεν θεωρούμε ότι το μεγάλο πρόβλημα της Κυρίας προχθές ήταν ο άξονας της μεσαίας γραμμής.

Πηγαίνοντας σε ένα άλλο ζήτημα, που αναδείχθηκε βασικά μέσα από μια συνέντευξη του προέδρου Αντρέα Σάντη στο podcast «O Συνήγορος του Φοίνικα», αυτό που αφορά στις συζητήσεις με τον Γκαγιέχο για ανανέωση συμβολαίου.

Ο διοικητικός ηγέτης της Ανόρθωσης, το έχουμε πει και ραδιοφωνικά, θα μπορούσε να το βγάλει πολύ πιο προσεκτικά και με περισσότερο τακτ, στον αέρα. Δεν το είπε ξεκάθαρα, αλλά άφησε να εννοηθεί ότι είναι λίγο υπερβολικός στις οικονομικές του απαιτήσεις ο βραχύσωμος κόουτς.

Στην παρούσα χρονική συγκυρία, δεν χρειαζόταν να προστεθεί στο «μενού» των θεμάτων που προκαλούν συζητήσεις στις τάξεις του κόσμου και το κεφάλαιο που αφορά το μέλλον του Γκαγιέχο.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πέτυχε ότι κι ο «Σερ Τάκης» πριν 14 χρόνια ο Κυρ-Γιάννης! -ThemaSports
29/04 @ 09:58

Πέτυχε ότι κι ο «Σερ Τάκης» πριν 14 χρόνια ο Κυρ-Γιάννης!

Κέρδισε για δεύτερη φορά τον ΑΠΟΕΛ του Ρικάρντο Σα Πίντο χθες η Ομόνοια, με τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο. Οι στατιστικολόγοι, πήγαν πίσω 14 χρόνια, για να βρουν ότι οι πράσινοι, η προηγούμενη φορά που νίκησαν τρεις φορές σε αιώνιο ντέρμπι (στο πρωτάθλημα) ήταν την σεζόν 2009-10. Με τον «Σερ Τάκη» (Λεμονή) στην τεχνική ηγεσία…

O «Ρόμπι» ελπίζει ότι η δεύτερη του... θα είναι «φαρμακερή»-ThemaSports
29/04 @ 09:19

O «Ρόμπι» ελπίζει ότι η δεύτερη του... θα είναι «φαρμακερή»

Προκάλεσε απογοήτευση στην ΑΕΚ, το ότι δεν διατήρησαν το δικαίωμα να παίζουν για δυο αποτελέσματα στον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία, στις 11 Μαίου.

Τρέλαναν το… «κυπριακό σύμπαν»! -ThemaSports
29/04 @ 08:52

Τρέλαναν το… «κυπριακό σύμπαν»!

Διέψευσε ξανά η Ανόρθωση, την συντριπτική πλειοψηφία της ποδοσφαιρικής κοινής γνώμης της νήσου! Η πρώτη φορά, ήταν πριν μερικές εβδομάδες, όταν πετύχαινε το διπλό επί του ΑΠΟΕΛ, μπροστά σε τρεις γεμάτες κερκίδες του ΓΣΠ, με οπαδούς των γηπεδούχων...

Ηλίας Χαραλάμπους! Δικαίωσε τον «τρελό» και ιδιόρρυθμο Τζίτζι Μπεκάλι! -ThemaSports
28/04 @ 11:15

Ηλίας Χαραλάμπους! Δικαίωσε τον «τρελό» και ιδιόρρυθμο Τζίτζι Μπεκάλι!

Δεν προλαβαίνει να «εισπράττει» μπράβο και συγχαρητήρια από την πατρίδα ο Ηλίας Χαραλάμπους. Για την μεγαλύτερη διάκριση στην προπονητική του καριέρα, καταφέρνοντας να οδηγήσει στην Στεάουα, μετά από 9 χρόνια, στην κορυφή του Ρουμανικού ποδοσφαίρου!

Πως είδαμε την πρώτη δημόσια εμφάνιση του προέδρου της ΑΕΛ...-ThemaSports
26/04 @ 09:10

Πως είδαμε την πρώτη δημόσια εμφάνιση του προέδρου της ΑΕΛ...

Καλογραμμένη ήταν η ομιλία του νέου προέδρου Κώστα Κωνσταντίνου, στην πρώτη του γνωριμία με τα μέλη του σωματείου, στη διάρκεια της ψεσινής συνέλευσης.

Το γήπεδο το σώζουν, με την ομάδα τι γίνεται… -ThemaSports
25/04 @ 10:23

Το γήπεδο το σώζουν, με την ομάδα τι γίνεται…

Οι κινητοποιήσεις των οργανωμένων οπαδών και όχι μόνο, αναμένεται να έχουν ουσιαστικά αποτελέσματα για το γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Δεν προβλέπεται ότι θα προκύψουν ανεπιθύμητες καταστάσεις, σε σχέση με την έδρα της Κυρίας στην προσφυγιά. Αυτή είναι η δική μας εκτίμηση...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ