Πρόταση 1εκ. για τον Ρομπέρτο από Κυπριακή ομάδα… «όχι» από Μάλαγα!

Πρόταση 1εκ. για τον Ρομπέρτο από Κυπριακή ομάδα…  «όχι» από Μάλαγα!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας, «AS», η Πάφος έστειλε πρόταση ύψους 1εκ. ευρώ στην Μάλαγα για τον Ρομπέρτο Φερνάντεζ.

Όπως σημειώνει η Ισπανική εφημερίδα η Πάφος εισέπραξε αρνητική απάντηση για τον ποδοσφαιριστή, σημειώνοντας πως η ομάδα του αξιώνει μεγαλύτερο ποσό για την πώληση του, ενώ διαθέτει και ρήτρα 3εκ. ευρώ.

Μαζί με την Πάφο και η Ιταλική Σπέτσια ενδιαφέρθηκε για τον Ισπανό επιθετικό, ωστόσο και αυτής απορρίφθηκε η πρόταση της.

Ο 21χρονος Ρομπέρτο αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός ενώ μπορεί να παίξει και στα άκρα της επιθετικής γραμμής. Το συμβόλαιο του με την Μάλαγα λήγει το 2025.

Φέτος σε 18 αγώνες πρωταθλήματος σκόραρε 7 φορές και μοίρασε 3 ασίστ.

Μένει να δούμε αν η Πάφος επανέλθει με καλύτερη πρόταση για τον αγορά του Ισπανού επιθετικού.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ηγέτης στη μάχη της ομάδας του για παραμονή, πρώην παίκτης Κυπριακών ομάδων!

Ηγέτης στη μάχη της ομάδας του για παραμονή, πρώην παίκτης Κυπριακών ομάδων!

Σύμφωνα με σημερινό (30/03) δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας monobala.gr, ο Ελληνοολλανδός επιθετικός, Μαρκ Σιφναίος της Καβάλας, ο οποίος έχει αγωνιστεί στην Κύπρο τα προηγούμενα χρόνια σε Ακρίτα Χλώρακα, ΑΕΖ και Αγία Νάπα, αποτελεί το βασικό επιθετικό «όπλο» της Μακεδονικής ομάδας, η οποία δίνει μάχη για παραμονή στη Super League 2.

BEST OF THEMASPORTS