Ολυμπιακός: Στα «ερυθρόλευκα» έως το 2027 ο Τσικίνιο!

Ολυμπιακός: Στα «ερυθρόλευκα» έως το 2027 ο Τσικίνιο!

Ο Τσικίνιο συμφώνησε με τον Ολυμπιακό έως το 2027, αλλά η Μπενφίκα δεν τον αφήνει να φύγει πριν το τέλος της σεζόν.

Ο 28χρονος δημιουργικός μέσος αγωνιζόταν τα τελευταία 5,5 χρόνια στην Μπενφίκα, με την οποία κατέγραψε 125 συμμετοχές, 9 γκολ και 11 ασίστ, αλλά θεώρησε ότι ήρθε η ώρα να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του. 

Ο Πέδρο Άλβες προσπαθεί να βρει τη χρυσή τομή με τους «αετούς», προκειμένου ο Τσικίνιο να έρθει άμεσα στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Ρότζερ Σμιντ υπολογίζει τον παίκτη έως το τέλος της σεζόν, καθώς οι υποχρεώσεις της ομάδας είναι πολλές.

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Δραπέτευσε» με τρίποντο από την έδρα της Ρεν η Λιλ, γκέλαρε στη Χάβρη η Λιόν (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

«Δραπέτευσε» με τρίποντο από την έδρα της Ρεν η Λιλ, γκέλαρε στη Χάβρη η Λιόν (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Παρότι δεν ήταν ανώτερη της αντιπάλου της, η Λιλ έφυγε με τη νίκη 2-1 από την έδρα της Ρεν και πλησίασε την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας στη Ligue 1! Κόλλησε στο 0-0 κόντρα στη Χάβρη η Λιόν.

BEST OF THEMASPORTS