Επίσημο: Ο Ντοριβάλ Τζούνιορ νέος προπονητής της εθνικής Βραζιλίας

Επίσημο: Ο Ντοριβάλ Τζούνιορ νέος προπονητής της εθνικής Βραζιλίας

Νέα εποχή στον πάγκο της εθνικής Βραζιλίας, καθώς ανακοινώθηκε ως νέος προπονητής ο Ντοριβάλ Τζούνιορ!

Kαι επίσημα αλλαγή σελίδας στην εθνική Βραζιλίας!

Λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα που ήθελε τον Ντοριβάλ Τζούνιορ να αναλαμβάνει την τεχνική της ηγεσία, ήρθε και η ανακοίνωση από πλευράς «σελεσάο» η οποία επισημοποίησε την έναρξη της συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών.

Ο 61χρονος τεχνικός, θυμίζουμε ότι είχε επιβεβαιώσει πρόσφατα την απόφαση του να αποχωρήσει από τη Σάο Πάουλο προκειμένου να αναλάβει το τιμόνι της Εθνικής, μετά και την απόλυση του Φερνάντο Ντινίζ.
 
Στις πρώτες του δηλώσεις ο Ντοριβάλ Τζούνιορ ανέφερε: «Πρόκειται για την πραγματοποίηση ενός προσωπικού ονείρου, το οποίο κατέστη δυνατό μόνο λόγω της αναγνώρισης που έτυχα για το έργο που επιτελούσα στη Σάο Πάουλο. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για όλη την αγάπη και την υποστήριξή τους».

 

sport-fm.gr

 

 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Απίστευτο ΞΥΛΟ και... 8 αποβολές σε αγώνα μπάσκετ γυναικών: Η διαιτητής δέχθηκε χτύπημα και έπεσε αναίσθητη (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο ΞΥΛΟ και... 8 αποβολές σε αγώνα μπάσκετ γυναικών: Η διαιτητής δέχθηκε χτύπημα και έπεσε αναίσθητη (ΒΙΝΤΕΟ)

Χάος στον αγώνα μπάσκετ ανάμεσα σε Σάουθ Αλαμπάμα και Κόσταλ Καρολάινα με αποτέλεσμα να έχουμε 8 αποβολές.