«Πάσα στη Ζωή» στο Μικέλ στο Παραλίμνι

 «Πάσα στη Ζωή» στο Μικέλ στο Παραλίμνι

Εκδήλωση στο πλαίσιο του "Πάσα Στη Ζωή" πραγματοποίησε η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου στην καφετέρια Μικέλ στο Παραλίμνι.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου καθώς και παιδιά Ακαδημιών που εδρεύουν στην περιοχή της Ελεύθερης Αμμοχώστου.

Ο Οικονομικός Διευθυντής της ΚΟΠ Ανδρέας Μωριάς εξήγησε τους στόχους του προγράμματος "Πάσα στη Ζωή" ενώ η διατροφολόγος των Εθνικών ομάδων Νικολέτα Μιχαηλίδου μίλησε στα παιδιά για τη σημασία της υγιεινής διατροφής στον αθλητισμό αλλά και γενικότερα.

Το πρόγραμμα «Πάσα Στη Ζωή» υλοποιείται από την ΚΟΠ σε συνεργασία με την UEFA και την Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου και στηρίζεται σε τρεις άξονες, στην υγιεινή διατροφή, στην πρόληψη των εξαρτήσεων και στην εκστατεία κατά του καπνίσματος με έμφαση στα γήπεδα. 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Χειρουργήθηκε ξανά ο Νεϊμάρ

Χειρουργήθηκε ξανά ο Νεϊμάρ

Με επιτυχία στέφθηκε η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο αριστερό του γόνατο ο Νεϊμάρ Τζούνιορ, όπως ανακοίνωσε η Σάντος.