Ανησυχία για Χάμπο Χαραλάμπους
Αναγκαστική αλλαγή και αγωνία στον Άρη για τον Χάμπο Χαραλάμπους...


Θυμίζουμε ότι ο Σάντσο έμεινε εκτός αποστολής στην ήττα με 3-1 από την Άρσεναλ, καθώς ο Τεν Χαγκ δεν είναι ικανοποιημένος από τις επιδόσεις του στις προπονήσεις.
Ο Άγγλος διεθνής διέψευσε αυτόν τον ισχυρισμό καθώς απάντησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατηγορώντας τον προπονητή του ότι του συμπεριφέρεται σας να είναι ο «αποδιοπομπαίος τράγος» για το κακό ξεκίνημα της ομάδας.
Το The Athletic ισχυρίζεται ότι οι Κόκκινοι Διάβολοι ήταν έτοιμοι να πουλήσουν τον πρώην σταρ της Μπορούσια Ντόρτμουντ μετά το ξέσπασμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Από τη Σαουδική Αραβία πρόσφεραν τουλάχιστον 65 εκατομμύρια λίρες για τον Σάντσο, αλλά ο παίκτης δεν... ψήθηκε μ' αυτήν την προοπτική. Την ημέρα πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος της Σαουδικής Αραβίας, στις 7 Σεπτεμβρίου, ο Σάντσο πέταξε στη Νέα Υόρκη με τον Άαρον Γουάν-Μπισάκα για να διασκεδάσει με τον σταρ του ΝΒΑ Τζον Γουόλ για τα γενέθλιά του.
Η Athletic προσθέτει ότι δεν είχε εξασφαλίσει ειδική άδεια από τον Τεν Χαγκ.
Gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις