«Έχω γεννηθεί στην Ελλάδα, έχω παίξει στην Εθνική, αλλά όλοι ξέρουν ότι είμαι Νιγηριανός»

«Έχω γεννηθεί στην Ελλάδα, έχω παίξει στην Εθνική, αλλά όλοι ξέρουν ότι είμαι Νιγηριανός»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συμμετείχε στο podcast «48 minutes» και μίλησε για την καταγωγή του και για το ποιο μέρος της προσωπικότητάς του είναι περισσότερο ελληνικό και ποιο νιγηριανό.

Μάλιστα οι δημοσιογράφοι συνέκριναν την περίπτωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο με αυτή του Χακίμ Ολάζουον και σε ερώτηση που του έκαναν για το ποιο «μέρος» της προσωπικότητάς του αντιπροσωπεύει τον ελληνικό του χαρακτήρα και ποιο «μέρος» τον αφρικάνικο, απάντησε:

 
 

«Έχω τις αξίες και τις αρχές της Νιγηρίας. Άλλωστε οι γονείς μου είναι Νιγηριανοί και έχω μεγαλώσει σε ένα τέτοιο περιβάλλον. Βέβαια εγώ γεννήθηκα στην Ελλάδα, μεγάλωσα στην Ελλάδα, με την ευρωπαϊκή νοοτροπία, οπότε έχω στοιχεία και από τις δύο πλευρές» είπε και πρόσθεσε «Η περίπτωση μου μοιάζει λίγο με του Ολάζουον γιατί και εκείνος αν και Νιγηριανός αντιπροσώπευε περισσότερο το αμερικάνικο κομμάτι του.

Στο τέλος της ημέρας, όλοι γνωρίζουν ότι εγώ είμαι Νιγηριανός. Αυτή την κουλτούρα έχω. Το καλοκαίρι πήγα και με τη μητέρα μου, συνάντησα τους συγγενείς μου. Έχω γεννηθεί στην Ελλάδα, έχω παίξει με την Ελλάδα, αλλά όλοι ξέρουμε ότι είμαι Νιγηριανός, Αφρικανός».

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες - Πότε τίθεται σε ισχύ

Κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες - Πότε τίθεται σε ισχύ

Κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας για μεμονωμένες καταιγίδες που αναμένεται να επηρεάσουν τα δυτικά, τα βόρεια, τα νότια και αργότερα και άλλες περιοχές του νησιού.