Υπάρχουν όχι μία… αλλά δύο για τον «άσσο»!

Υπάρχουν όχι μία… αλλά δύο  για τον «άσσο»!

Ο Ιβάν Αρμπολέδα αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και θα μείνει εκτός για κάποιο διάστημα.

Ο Κολομβιανός τερματοφύλακας άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στις πρώτες 3 αγωνίστηκες και σίγουρα θα είναι σημαντική απουσία, για τον Γκαγιέγο.

Το θετικό για τον Ισπανό κόουτς είναι ότι υπάρχουν δύο αξιόπιστες επιλογές στον πάγκο και καλείται να επιλέξει, ποιος θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας της Αμμοχώστου, στο επόμενο παιχνίδι.

Αυτοί είναι οι Ανδρέας Κεραυνός και Νεόφυτος Μιχαήλ, βρίσκονται στο ρόστερ της Ανόρθωσης από το περασμένο καλοκαίρι και θέλουν μια ευκαιρία την φετινή σεζόν, για να αποδείξουν ότι μπορούν και αυτοί να βοηθήσουν.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ήττα, ενώ έχει σκοράρει τέσσερα γκολ εντός έδρας; Κι όμως, η Φούλαμ δεν ήταν η πρώτη, που τα... κατάφερε!

Ήττα, ενώ έχει σκοράρει τέσσερα γκολ εντός έδρας; Κι όμως, η Φούλαμ δεν ήταν η πρώτη, που τα... κατάφερε!

Γίνεται να σκοράρεις τέσσερις φορές στο «σπίτι» σου και να ηττηθείς; Κι όμως, η Φούλαμ τα... κατάφερε απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι (02/12, 4-5)! Ωστόσο, δεν είναι η μοναδική ομάδα, που την έχει «πατήσει» με αυτόν τον τρόπο στην Premier League, με άλλα δύο κλαμπ να έχουν «βιώσει» κάτι ανάλογο!