Με τα χρήματα του Μίτροβιτς πάει για Κεν η Φούλαμ!

Με τα χρήματα του Μίτροβιτς πάει για Κεν η Φούλαμ!

Ο Ιταλός επιθετικός των «μπιανκονέρι» είναι ο ποδοσφαιριστής που αρέσει στον Πορτογάλο κόουτς και όπως αναφέρεται, έχουν ήδη γίνει συζητήσεις ανάμεσα στα δύο εμπλεκόμενα κλαμπ για τον παίκτη.

Το κόστος του ενδεχομένως να φτάσει στα 30-40 εκατ.ευρώ, με τον Μίτροβιτς να έχει αποχωρήσει βάζοντας 50 εκατομμύρια στα ταμεία του συλλόγου του Λονδίνου.

Η Γιουβέντους είχε απορρίψει την προσφορά της Σεβίλλης για τον Κεν, αφού δεν ενδιαφέρεται για παραχώρηση του ποδοσφαιριστή με δανεισμό και ψάχνει ομάδα στην οποία θα τον πουλήσει, για να εισπράξει το ποσό που αξιώνει.

Ο Κεν βρίσκεται στο Τορίνο από το 2021, όταν και είχε παραχωρηθεί με διετή δανεισμό από την Έβερτον, φέτος έγινε μόνιμος κάτοικος εκεί έναντι 30 εκατομμυρίων ευρώ, όμως, στη «Γηραιά Κυρία» δεν απορρίπτουν την επιλογή της άμεσης πώλησής του.

England365.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Με... Σένσι είναι αλλιώς - Αυτό θα είναι το καλύτερο «δώρο» για το τέλος της χρονιάς!

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Με... Σένσι είναι αλλιώς - Αυτό θα είναι το καλύτερο «δώρο» για το τέλος της χρονιάς!

Στην τελευταία αγωνιστική υποχρέωση πριν από την αλλαγή του χρόνου, η «Μεγάλη Κυρία» έχει μπροστά της μια ξεκάθαρη πρόκληση: να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για τη φετινή σεζόν και να κλείσει το 2025 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.