ΧΑΜΟΣ στο «Αλφαμέγα» με το VAR - Ακυρώθηκε πέναλτι και γκολ!
Μπόλικη δουλειά έχει απόψε ο VARίστας Igor Pajac, αφού σε δύο περιπτώσεις στο δεύτερο ημίχρονο, ειδοποίησε τον διαιτητή, Κυριάκο Αθανασίου, για να πάει στο on-field review.




Ενημερώνουμε ότι χθες βράδυ ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο Νοσοκομείο Mediterranean της Λεμεσού η χειρουργική επέμβαση στον Daniel Celea, μετά το σοβαρό τραυματισμό που αποκόμισε από τον αγώνα της πρεμιέρας. Πιο συγκεκριμένα ο Daniel υποβλήθηκε σε σε οστεοσύνθεση συντριπτικού κατάγματος κλείδας και σήμερα πήρε εξιτήριο.
Παράλληλα θέλουμε για να εκφράσουμε θερμές ευχαριστίες στο Δρ Κυριάκο Κακαβελάκη που χειρούργησε και παρακολουθεί από την πρώτη στιγμή τον Daniel και γενικότερα για τις όλες του υπηρεσίες προς την ομάδα μας τα τελευταία χρόνια.
Όλη η ερυθρόλευκη οικογένεια βρίσκεται στο πλευρό του Daniel και του εύχεται καλή ανάρρωση και είμαστε σίγουροι ότι θα επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός και έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα μας!
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις