ΠΑΣΠ: Επιστρατεύει κορυφαίο δικηγόρο από το εξωτερικό για την περίπτωση των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕΕΚ

ΠΑΣΠ: Επιστρατεύει κορυφαίο δικηγόρο από το εξωτερικό για την περίπτωση των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕΕΚ

Στον Super Sport FM 104.0 ήταν καλεσμένος ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα με τους δύο ποδοσφαιριστές που τιμωρήθηκαν από τον Αθλητικό Δικαστή της ΚΟΠ, Αριστοτέλη Βρυωνίδη με ποινή ισόβιου αποκλεισμού από τα γήπεδο με την κατηγορία της χειραγώγης αγώνα.

«Οποιοδήποτε μέλος κριθεί ένοχο και αποδειχθεί, από μέρους μας θα το διαγράψουμε από τον Σύνδεσμο. Από την άλλη, έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε κάθε μέλος που θα αποταθεί ζητώντας βοήθεια όπως στην προκειμένη περίπτωση γιατί δεν αντιλήφθηκαν τον κίνδυνο. Είναι πολύ λεπτή υπόθεση, με πολύ λεπτά νομικά στοιχεία. Τα μελετούμε μαζί με το νομικό τμήμα της FIFPro.

Είμαστε σε διαδικασία να φέρουμε ένα πολύ μεγάλο όνομα δικηγόρου από το εξωτερικό για να στηρίξει το νομικό μας τμήμα, γιατί τέτοιες ποινές που επιβάλλονται για να μην εργαστούν ξανά για το υπόλοιπο της ζωής τους, είναι εξαιρετικά σοβαρές. Εμείς αυτές τις αποφάσεις δεν τις παίρνουμε ελαφρά τη καρδία. Επειδή ο κόσμος έχει κρεμάσει τους παίκτες γιατί υπάρχει αρκετή παραπληροφόρηση, θα πω ότι αυτή η έρευνα εξέτασε εάν διαπράχθηκε ποινικό αδίκημα χειραγώγησης αγώνα.

Ξέρετε ποιο είναι το συμπέρασμα της έρευνας που υπέγραψε ο κ. Ευθυμίου. Ότι δεν ικανοποιούνται τα συστατικά στοιχεία, άρα δεν κατέληξε σε κανένα εύρημα ότι το παιχνίδι χειραγωγήθηκε. Αντιλαμβάνεστε πόσο σοβαρό είναι αυτό. Και πάω παρακάτω. Δεν μπορεί ένας δικηγόρος να κάνει ανάλυση αγώνα και στην προκειμένη αυτό έγινε. Χωρίς στοιχεία ότι οι παίκτες έλαβαν χρήματα , στοιχημάτισαν ή απειλήθηκαν».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΧΑΜΠΟΣ δημιουργεί, ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ εκτελεί, 0-1!

ΧΑΜΠΟΣ δημιουργεί, ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ εκτελεί, 0-1!

Άνοιξε το προβάδισμα ο Άρης κόντρα στον Εθνικό...