Απίστευτο: Υπάλληλος της Σίτι έκλεψε 120.000 ευρώ για τον γάμο της!

Απίστευτο: Υπάλληλος της Σίτι έκλεψε 120.000 ευρώ για τον γάμο της!

Ένα απίστευτο σκάνδαλο έβγαλε στην... φόρα η Sun, που αποκάλυψε ότι πρώην υπάλληλος της Μάντσεστερ Σίτι, έκλεψε από τα ταμεία του συλλόγου για να οργανώσει τον γάμο της!

Σύμφωνα με το αγγλικό tabloid, η Φιόνα Μπάρκλεϊ που εργαζόταν στην Σίτι ως υπεύθυνη ανάπτυξης επιχειρήσεων στο τμήμα φιλοξενίας των πρωταθλητών της Premier League, υπεξαίρεσε από τα ταμεία του συλλόγου 120.000 ευρώ για τα έξοδα του γάμου της.

Η 34χρονη Μπάρκλεϊ που είναι μητέρα ενός παιδιού, πρωτόδικα φυλακίστηκε για περίπου εννιά μήνες αφού κρίθηκε ένοχη για οικονομική απάτη, ωστόσο σε δεύτερο βαθμό έπεσε στα... μαλακά, αφού αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Σίτι μόλις 3000 ευρώ.

 
 

Η πρώην -πλέον- υπάλληλος της Σίτι απολύθηκε από τον σύλλογο του Μάντσεστερ τον Μάρτιο του 2021, όταν οι άνθρωποι της ομάδας κατάλαβαν το αδίκημα που είχε διαπράξει.

sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Επιβλητικός Διγενής Μόρφου, έριξε τριάρα στην Ομόνοια 29Μ και την έπιασε στην 6η θέση - Βαθμολογία και συνέχεια

Επιβλητικός Διγενής Μόρφου, έριξε τριάρα στην Ομόνοια 29Μ και την έπιασε στην 6η θέση - Βαθμολογία και συνέχεια

Μετά από εξαιρετική εμφάνιση, ο Διγενής Μόρφου πέτυχε εντυπωσιακή νίκη στο γήπεδο της Κατωκοπιάς επί της γηπεδούχου Ομόνοιας 29Μ στο τελευταίο ματς της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας και έκανε βαθμολογικό άλμα!