Ο Πάουλο Σόουζα... γουστάρει Κάστανο - Του δίνουν 600 χιλιάδες συν μπόνους!

Ο Πάουλο Σόουζα... γουστάρει Κάστανο - Του δίνουν 600 χιλιάδες συν μπόνους!

Η Σαλερνιτάνα θέλει να κρατήσει τον Κάστανο στο ρόστερ της με εντολή του προπονητή, Πάουλο Σόουζα.

Η φημολογία ότι ο Γρηγόρης Κάστανος ψάχνεται για μεταγραφή ενεργοποίησε τις διαδικασίες για αναπροσαρμογή συμβολαίου από την Σαλερνιτάνα.

Ο προπονητής των Ιταλών, Πάουλο Σόουζα έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Κύπριο μέσο και έτσι η ομάδα του Σαλέρνο ξεκίνησε τις διαδικασίες για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του που λήγει το 2026.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην Ιταλία (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) ο Κάστανος αμοίβεται με 400 χιλιάδες ευρώ το χρόνο και στην πρώτη επαφή που έγινε ζήτησε 900. Η Σαλερνιτάνα παρουσιάζεται διατεθειμένη να του προσφέρει 600 χιλιάδες συν μπόνους γκολ και ασίστ όπως επίσης και επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2027.

Ο Σόουζα υπολογίζει πολύ στις υπηρεσίες του Κάστανου, τον οποίο προορίζει για το δεξί άκρο της επίθεσης και ως επιτελικό μέσο.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Πρώτη αντίδραση Γιαννακόπουλου με Σλούκα μετά τη νίκη επί της Ρεάλ: «Άϊντε αρχηγέ! Πάμε να το σηκώσουμε»

Πρώτη αντίδραση Γιαννακόπουλου με Σλούκα μετά τη νίκη επί της Ρεάλ: «Άϊντε αρχηγέ! Πάμε να το σηκώσουμε»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδειξε τα συναισθήματα του μετά τη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης μέσω story στο instagram