Και Σακό και Μπεριγκό για το… χατίρι του Πάντσεον!

Και Σακό και Μπεριγκό για το… χατίρι του Πάντσεον!

Πριν από τέσσερα χρόνια, όταν ήρθαν μαζί στην Πάφο οι Τζέισον Πάντσεον και Μπακαρί Σακχό, είχαν χαρακτηριστεί δικαίως, πολύ ηχηρές μετεγγραφές…

Ωστόσο, μόνο ο Άγγλος κεντρικός χαφ, τίμησε σε ικανοποιητικό βαθμό το… μπόλικο χρήμα που δαπάνησαν οι ιδιοκτήτες της Παφιακής ομάδας.

Ο Γάλλος Σακχό (με καταγωγή από το Μάλι) ξεκίνησε εντυπωσιακά, αλλά χάθηκε στην πορεία, επηρεαζόμενος και από σοβαρό τραυματισμό. Έμεινε μόνο για μια σεζόν στην Παφιακή ομάδα. 

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ο Σακχό είχε περάσει από τον Λεβαδειακό στο πρωτάθλημα της Σουπερλήγκ στην Ελλάδα.

Ο νέος προπονητής της Πέγειας, Τζέισον Πάντσεον, φέρεται να έχει πείσει τον 35χρονο πλέον Σακχό, να έλθει να αγωνιστεί στην Πέγεια 2014, με πολύ χαμηλό πακέτο απολαβών.

Επίσης, υπάρχει περίπτωση να πει το «ναι» για συνεργασία με την  Πέγεια, ο 35χρονος Γάλλος επιθετικός Κέβιν Μπεριγκό.

Και ο τελευταίος, αν αποφασίσει να επιστρέψει στην Κύπρο, θα είναι για… χατίρι του πρώην συμπαίχτη του στην Πάφο, Τζέισον Πάντσεον.

Στην μετεγγραφική λίστα της Πέγειας, βρίσκεται επίσης, άλλος ένας πρώην παίχτης της Πάφου, ο 32χρονος Ολλανδός (με καταγωγή απο το Πράσινο Ακρωτήρι) ακραίος επιθετικός Τζέισον Καμπράλ.

Για κάποιους μήνες, την περασμένη σεζόν, ήταν στον Ιωνικό Νικαίας στην Ελλάδα. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Απόλλων - Εισιτήρια με Ανόρθωση: Ελευθερώνονται οι θέσεις των κατόχων διαρκείας

Απόλλων - Εισιτήρια με Ανόρθωση: Ελευθερώνονται οι θέσεις των κατόχων διαρκείας

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ενημερώνει ότι οι θέσεις των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας για τον αγώνα της Β’ φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola με αντίπαλο την Ανόρθωση, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη (14/01, 18:00) στο “ΑΛΦΑΜΕΓΑ” έχουν ελευθερωθεί και είναι διαθέσιμες προς αγορά για το υπόλοιπο φίλαθλο κοινό.